Vitajte, Hosť
Užívateľské meno: Heslo: Pamätať si ma
Pokec o čomkoľvek
  • Strana:
  • 1

TÉMA: 2 karty v primci openbox as1

2 karty v primci openbox as1 08.12.2016 10:31 #19680

  • ivcoa52
  • ivcoa52-ov Avatar
  • NEPRÍTOMNÝ
  • Nováčik
  • Príspevky: 6
  • Karma: 0
1 ice cesky region 2 kartaM7 slov.region pojdu podla vas obidve karty v primaci openbox as1hd naraz alebo budem muset prepinat vzdy len1kartu
Administrátor zakázal verejnosti prispievať.
 

2 karty v primci openbox as1 08.12.2016 10:52 #19681

  • ivcoa52
  • ivcoa52-ov Avatar
  • NEPRÍTOMNÝ
  • Nováčik
  • Príspevky: 6
  • Karma: 0
Modul uz mam a v nom m7 pracuje ok ale mam este aj ice kartu tu som chcel dat do citacky v pripade ze primu hd cr v januari pre slovensko zakoduju a daju primu plus, ako sa pise na parabole.cz . Joj tiez vyply pre cesku republiku.predpokladam to aj pre S.Republiku
Administrátor zakázal verejnosti prispievať.

2 karty v primci openbox as1 09.12.2016 10:59 #19698

  • ZdenekMi
  • ZdenekMi-ov Avatar
  • NEPRÍTOMNÝ
  • Moderator
  • Čas je pouhá iluze, zdravím Vás :-)
  • Príspevky: 4252
  • Dostali ste poďakovanie 1018
  • Karma: 183
Zdravím, napište dotaz do poradny zde: openbox.sk/poradna/

Kolegové se vám pokusí poradit.

Zdeně
Ing. Zdeněk Mihula
Vu+ Ultimo 4K, Vu+ Solo 4K, Dreambox DM920 UHD
:woohoo: Navštivte nás: Veřejná skupina fanoušků UHD 4K
Administrátor zakázal verejnosti prispievať.
  • Strana:
  • 1
Čas vytvorenia stránky: 0.799 sekúnd

Facebook Ellano.sk

Facebook Satelitná technika

Twitter Ellano.sk

Please enable the PHP curl extension to use the Twitter widget