- Získaných poďakovaní 3
Pokec o čomkoľvek
Vyvojove prostredie pre vyvoj pluginov
- misisko
- Autor témy
- Som tu nový
-
Less
Viac
06 jan 2026 20:37 - 06 jan 2026 20:41 #27695
od misisko
Vyvojove prostredie pre vyvoj pluginov bolo vytvorené misisko
Zdravim,
inspirovany dielcimi vecami na githube, som pripravil relativne funkcny build OpenATV 7.5 (posledny commit z 7.5 branche).
Rozmyslal som, ci nie je lepsi sposob vyvoja pluginov, ako kopirovanie na realny STB.
Pripravil som teda build, ktory je mozne spusit cez Docker a spustenie je velmi rychle a rovno su do tohto kontajnera primountovane aj zdrojove kody example pluginu.
Viac info tu:
inspirovany dielcimi vecami na githube, som pripravil relativne funkcny build OpenATV 7.5 (posledny commit z 7.5 branche).
Rozmyslal som, ci nie je lepsi sposob vyvoja pluginov, ako kopirovanie na realny STB.
Pripravil som teda build, ktory je mozne spusit cez Docker a spustenie je velmi rychle a rovno su do tohto kontajnera primountovane aj zdrojove kody example pluginu.
Viac info tu:
Code:
Posledný krát upravené:06 jan 2026 20:41 misisko Dôvod: Nezobrazovali sa URL
Prosím Prihlásiť alebo Registrácia pre zdieľanie konverzácie.
- Pastoman
-
- Admin
-
Less
Viac
- Získaných poďakovaní 30
07 jan 2026 08:28 - 07 jan 2026 08:30 #27696
od Pastoman
Odpoveď od Pastoman na tému Vyvojove prostredie pre vyvoj pluginov
Sewa
Tvoje súbory tu nie je vidno.
Mimo box asi jedine Docker alebo úprava súborov pluginu priamo v boxe.
Tvoje súbory tu nie je vidno.
Mimo box asi jedine Docker alebo úprava súborov pluginu priamo v boxe.
Posledný krát upravené:07 jan 2026 08:30 Pastoman
- misisko
- Autor témy
- Som tu nový
-
Less
Viac
- Získaných poďakovaní 3
07 jan 2026 12:51 - 07 jan 2026 13:02 #27697
od misisko
Odpoveď od misisko na tému Vyvojove prostredie pre vyvoj pluginov
Prave to,ze som sa chcel vyhnut uprave priamo v boxe a nasledny restart gui, co zabera dost casu.
Nemozem postovat linky, rad by som ich tu zverejnil. Cele funkcne riesenie s popisom a OpenATV 7.5 som dal na GitHub a Docker hub spolu s navodom,ako editovat a spustat kod priamo z VisualStudio Code.
Dalej by som chcel rozbehat debugovanie kodu - pluginu v enigma2 v docker image.
Ak by vedel ktokolvek pomoct,budem rad.
Aktualne je tam par problemov, napr. nefukcny VideoWizard,ale tieto veci som odstranil.
github.com/MichalHecko/e2xvfb-openatv-plugin-example
Nemozem postovat linky, rad by som ich tu zverejnil. Cele funkcne riesenie s popisom a OpenATV 7.5 som dal na GitHub a Docker hub spolu s navodom,ako editovat a spustat kod priamo z VisualStudio Code.
Dalej by som chcel rozbehat debugovanie kodu - pluginu v enigma2 v docker image.
Ak by vedel ktokolvek pomoct,budem rad.
Aktualne je tam par problemov, napr. nefukcny VideoWizard,ale tieto veci som odstranil.
github.com/MichalHecko/e2xvfb-openatv-plugin-example
Posledný krát upravené:07 jan 2026 13:02 misisko
Čas vytvorenia stránky: 0.521 sekúnd