× Pokec o čomkoľvek

Ellano settings

• rentex
  • Autor témy
  • Som tu nový
  • Som tu nový
Viac
09 jún 2026 16:31 #27796 od rentex
Ellano settings bolo vytvorené rentex
Dobrý deň.
Používam v altánku streamovanie cez remote chanel stream converter z boxu v obývačke, no idú mi načítať len bouquety, ktoré som si vytvoril  ja. Keď chcem bouquety stiahnuté z pluginu Ellano sk. setting, nezobrazí sa mi zoznam kanálov.
Má s tým niekto skúsenosti a vie mi poradiť či je možná nejaká konfigurácia aby to išlo?
Ďakujem

Prosím Prihlásiť alebo Registrácia pre zdieľanie konverzácie.

Viac
10 jún 2026 09:27 #27799 od Pastoman
Odpoveď od Pastoman na tému Ellano settings
Sewa.
Musia ísť všetky FAV skupiny treba ešte raz nanovo skúsiť spustiť remote stream aby načítalo nanovo FAV skupiny serverového prijímača a potom vybrať. Alebo skús plugin IPBOXclient . digitalne.ellano.sk/magazin-8/enigma-2-m...nia-z-enigma-2#ipbox
alebo vzdialeny tuner : digitalne.ellano.sk/magazin-8/enigma-2-m...nia-z-enigma-2#vztun

• rentex
  • Autor témy
  • Som tu nový
  • Som tu nový
Viac
11 jún 2026 07:06 #27800 od rentex
Odpoveď od rentex na tému Ellano settings
Dobré ránko.
Favoritné skupiny v remote načíta. Po vybraní na stiahnutie sa tvári , že naťahuje, a dokonca sa aj zobrazí vo žiadne kanály. Skúšal som rôzne boxy, rôzne verzie image. Stále to isté

Viac
12 jún 2026 12:59 #27803 od Pastoman
Sewa aj si skúšal to čo som ti písal vyššie?

• rentex
  • Autor témy
  • Som tu nový
  • Som tu nový
Viac
15 jún 2026 20:36 #27806 od rentex
Pozdravujem.
Ospravedlňujem sa, ale trochu mi tento problém zmizol z mysle. Skúšal som to znovu a znovu na viacerých boxoch a rôznych image. Stále to isté. Prehľady načíta, no po vybratí a potvrdení vytvorí zoznam bouquets, no žiadne kanály. Pri stiahnutí mnou vytvoreného zoznamu to funguje. nefungujú len prehľady nainštalované z Ellano setting pluginu. Ipbox client sa mi po nainštalovaní z feedu nezobrazí v ponuke pluginov, a vzdialený tuner bez pripojenia na parabolu neprichádza do úvahy.

Viac
16 jún 2026 08:31 #27807 od Pastoman
Sewa.
Treba tie návody čítať podrobne. Ak si myslíš že je na vine setting nič ti nebráni urobiť si svoj setting, alebo nahrať nejaký iný z netu alebo naskenovať iba programy fastscanom a streamovať tie. Na vzdialený tuner netreba na klientovi pripájať parabolu a IPBOX klient sa zobrazí v menu nastavenia tunerov a nie medzi pluginmi. Takže treba čítať návody a všetko pôjde.

• rentex
  • Autor témy
  • Som tu nový
  • Som tu nový
Viac
16 jún 2026 08:54 #27808 od rentex
Som za blbca, ale je to tak, že sa mi IPBOX klient nezobrazuje v menu. A vo videonávode na vzdialený tuner, máte vyslovene napísané: ( viď. obrázok). Tie settingy z pluginu mi skutočne nejdú. Nevadí mi to, len som chcel poznať názor, či upozornenie, že niečo nemám v poriadku. Kašlem na to. Pekný deň prajem...
Prílohy:

Viac
16 jún 2026 09:07 #27809 od Pastoman
Skús to s iným settingom ako som ti písal. A reštartoval si enigmu po nainštalovaní pluginu GB Ipbox?

• rentex
  • Autor témy
  • Som tu nový
  • Som tu nový
Viac
16 jún 2026 09:16 #27810 od rentex
Mnou vytvorený seting ide cez Remote Ch.S.C normálne. Možno urobím krátke video z inštalácie. Po nainštalovaní GB Ipbox a reštarte sa mi v menu nezobrazí. A znovu som skúšal aj ostatné boxy. Nevidím ho ani v pluginoch, len keď chcem odstrániť plugin. Možno by som skúsil inštaláciu z USB, len som na nete nehľadal súbor ipk.

Viac
16 jún 2026 10:10 - 16 jún 2026 10:10 #27811 od Pastoman
 akú enigmu máš v prijímači? Lebo v OpenATV 7.6 je vo feede na inštalaciu aj GB Ipbox client a ešte sa mi nestalo aby ho nebolo vidno v prijímači.

Posledný krát upravené:16 jún 2026 10:10 Pastoman

• rentex
  • Autor témy
  • Som tu nový
  • Som tu nový
Viac
16 jún 2026 10:40 #27812 od rentex
skúšal som aj na 7,6, ale na tomto prijímači mám 6,4. Tá išla s Remote CHSk najlepšie. Do multibootu som natiahol aj 7.6 a výsledok ten istý. Tak isto aj na druhých boxoch ( Octagon 8008, 8008 mini, u-Clan 4K S2 ottx)

Viac
16 jún 2026 12:56 - 16 jún 2026 12:57 #27813 od Pastoman
Je to divné že ti to nefunguje no ešte ma napadla jedna vec.Vojdi do nastavenia internetovej siete serverového aj klientského prijímača a nastav voľbu"Zapnúť IPv6" nastav na "nie" a ulož zeleným tlačidlom a reštartuj enigmu alebo celý box.
Posledný krát upravené:16 jún 2026 12:57 Pastoman

• rentex
  • Autor témy
  • Som tu nový
  • Som tu nový
Viac
17 jún 2026 08:00 #27814 od rentex
Ráno som to vyskúšal, bez zmeny. Ale po reštarte klienta sa mi v menu objavil nainštalovaný IPBOX client. Po druhom vstupe do menu tam už nebol. Nateraz ma už nebaví babrať sa v tom. Ak budem mať niekedy chuť , tak to znovu vyskúšam. Ak by som sa k niečomu dopracoval, ozvem sa.
Ďakujem za pomoc...

• rentex
  • Autor témy
  • Som tu nový
  • Som tu nový
Viac
17 jún 2026 18:53 #27815 od rentex
Ahoj.
Takže mi to nedalo. GBIPBOX converter nejde, ale zistil som, že stačí premenovať stiahnutý boquet z Ellano setting napr. na Skylink CZ/SK na Skylink CZ/SK. a ide streamovať ce Remote ch.st. converter. Takže problém zanikol.
Ešte raz ďakujem na pomoc...

Viac
18 jún 2026 09:51 #27816 od Pastoman
Sewa ,
Tak to je naozaj zvláštne.

Čas vytvorenia stránky: 0.137 sekúnd
Funguje na Kunena fórum
Nemáte ešte účet ? Zaregistrujte sa!

Prihláste sa do svojho účtu