- Získaných poďakovaní 0
VU+Ultimo 4k + KODI 17.6 - problém so zvukom
- evicka
- Autor témy
- Som tu nový
-
Less
Viac
06 aug 2019 10:41 #23490
od evicka
VU+Ultimo 4k + KODI 17.6 - problém so zvukom bolo vytvorené evicka
Dobrý deň,vlastním sat.prijímač VU+ultimo 4k,ktorý má nainštalovaný plugin Kodi 17.6.Do kodi som nainštaloval
repozitár KODI cz/sk a následne video doplnok Stream cinema a hudobné doplnky Play.cz,Radio,ListenLive...atď.
Stream cinema je v pohode /video+audio je funkčné/,ale u hudobných doplnkov/rádiá/nejde zvuk /ozýva sa len chrčanie/.Neviem kde môže byť chyba,poraďte,dík.
repozitár KODI cz/sk a následne video doplnok Stream cinema a hudobné doplnky Play.cz,Radio,ListenLive...atď.
Stream cinema je v pohode /video+audio je funkčné/,ale u hudobných doplnkov/rádiá/nejde zvuk /ozýva sa len chrčanie/.Neviem kde môže byť chyba,poraďte,dík.
Prosím Prihlásiť alebo Registrácia pre zdieľanie konverzácie.
- peter
-
- Silver
-
Less
Viac
- Získaných poďakovaní 60
06 aug 2019 11:50 #23491
od peter
Odpoveď od peter na tému VU+Ultimo 4k + KODI 17.6 - problém so zvukom
Skús v nastaveniach KODI pre audio vypnúť Preposielanie signálu, prípadne iné nastavenia v tejto sekcii
- evicka
- Autor témy
- Som tu nový
-
Less
Viac
- Získaných poďakovaní 0
13 aug 2019 10:47 #23503
od evicka
Odpoveď od evicka na tému VU+Ultimo 4k + KODI 17.6 - problém so zvukom
V nastaveniach KODI som vyskúšal všetky doporučené a dostupné možnosti,ale nič nepomohlo.
Pravdepodobne dôvod neprehrávania zvuku je v samotnom sat.prijímači VU+Ultimo 4K,ktorý
nie je úplne kompatibilný s KODI 17.6.Zistil som,že rádio s kodekom .ogg zvuk ide,ale s kodekom
.mp3,v ktorom sú skoro všetky rádiá,zvuk nejde.Mp3-ka je pritom najrozšírenejší formát.
Pravdepodobne dôvod neprehrávania zvuku je v samotnom sat.prijímači VU+Ultimo 4K,ktorý
nie je úplne kompatibilný s KODI 17.6.Zistil som,že rádio s kodekom .ogg zvuk ide,ale s kodekom
.mp3,v ktorom sú skoro všetky rádiá,zvuk nejde.Mp3-ka je pritom najrozšírenejší formát.
- peter
-
- Silver
-
Less
Viac
- Získaných poďakovaní 60
13 aug 2019 11:24 #23504
od peter
Odpoveď od peter na tému VU+Ultimo 4k + KODI 17.6 - problém so zvukom
Kodi pod enigmou u ARM procesorov používa enigmácky player, preto je problém s prehrávaním niektorých streamov.
Použi enigmácky plugin pre internetové rádiá, napr. tunein, alebo webradiofs
Použi enigmácky plugin pre internetové rádiá, napr. tunein, alebo webradiofs
Čas vytvorenia stránky: 0.514 sekúnd