- Získaných poďakovaní 0
Ktorý softcam?
- jolefoto
-
Autor témy
- Som tu nový
-
Less
Viac
25 júl 2024 20:06 #27334
od jolefoto
Ktorý softcam? bolo vytvorené jolefoto
Zdravím všetkých. Poprosil by som o radu. Mám VU+ Uno 4K SE v ňom nainštalovanú Enigmu 2 od ellano Open ATV 7,3 fuul s Kodi. Verzia zo dňa 17.4.2024. Používam kartu Skylink Irdeto. Predvolený softcam je M7. Potom sú tam možnosti: CCcam-2.3.9., Žiadny, antiksat, oscam, rtvs-plustelka, freesat. Skúšal som M7, CCcam-2.3.9, oscam a žiadny. Nech skúšam jak skúšam tak obraz a zvuk na platených kanáloch mi nabehne zvyčajne tak do desať minút od zapnutia VU+. Podotýkam že v Enigme pred tým vydanej ktorú už nemám mi to nabehlo tak max do minúty. Nevie mi niekto poradiť čo s tým. Najfrustrujúcejšie to je pri nahrávkach. Keďže EPG funguje tak zo začiatku nahrávky nie je obraz ani zvuk. Za každé info veľmi pekne ďakujem.
Prosím Prihlásiť alebo Registrácia pre zdieľanie konverzácie.
- Pastoman
-
- Admin
-
Less
Viac
- Získaných poďakovaní 30
26 júl 2024 10:03 #27335
od Pastoman
Odpoveď od Pastoman na tému Ktorý softcam?
Sewa.
V inom softcame ti karta Skylink nepôjde.
Skús prečistiť čip karty liehom a jemnou handričkou a prijímač vypínaj do standby režimu a nie celkovo.
V inom softcame ti karta Skylink nepôjde.
Skús prečistiť čip karty liehom a jemnou handričkou a prijímač vypínaj do standby režimu a nie celkovo.
Nasledujúci užívateľ(ia) povedali ďakujem: jolefoto
- jolefoto
-
Autor témy
- Som tu nový
-
Less
Viac
- Získaných poďakovaní 0
26 júl 2024 18:08 #27336
od jolefoto
Odpoveď od jolefoto na tému Ktorý softcam?
Ahoj. Díky za odpoveď. Včera som preinštaloval Enigmu a to takto. Najprv som nainštaloval čistú Open ATV pre môj VU+ Uno 4K SE a potom som nainštaloval od ellano Open ATV 7,3 fuul s Kodi. Verzia zo dňa 17.4.2024. Dnes som pustil VU+ a obraz a zvuk sa dostavil asi po 0,5-1 minútu, čiže úspešne. Každopádne skúsim aj tvoju radu prečistiť čip a hlavne nevypínať VU+ celkovo, lebo doteraz som to tak robil. Budem to vypínať len do standby režimu a uvidíme. Ďakujem za radu.
- PiP
- Som tu nový
-
Less
Viac
- Získaných poďakovaní 0
16 sep 2024 09:01 #27378
od PiP
Odpoveď od PiP na tému Ktorý softcam?
Zdravim, okrem uvedených softcamom, je tam aj softcam skylink. Ten nabieha, okamžite a nemrzne s kartami ICE. Len nezvláda nové stanice. Tie je možné nahradiť s terestriálom plustelka, alebo cez internet. Poprípade nový prijímač s CL slotom, je s novým modulom idú všetky stanice.
- jolefoto
-
Autor témy
- Som tu nový
-
Less
Viac
- Získaných poďakovaní 0
19 sep 2024 12:41 #27382
od jolefoto
Ďakujem za radu. Už som to spravil tak ako je uvedené v citovanom texte. Okrem toho som prečistil aj čip na karte liehom a už vypínam VU+ iba do standby režimu. Zdá sa že to pomohlo. Odvtedy je všetko OK.
Odpoveď od jolefoto na tému Ktorý softcam?
Ad: PIPAhoj. Díky za odpoveď. Včera som preinštaloval Enigmu a to takto. Najprv som nainštaloval čistú Open ATV pre môj VU+ Uno 4K SE a potom som nainštaloval od ellano Open ATV 7,3 fuul s Kodi. Verzia zo dňa 17.4.2024. Dnes som pustil VU+ a obraz a zvuk sa dostavil asi po 0,5-1 minútu, čiže úspešne. Každopádne skúsim aj tvoju radu prečistiť čip a hlavne nevypínať VU+ celkovo, lebo doteraz som to tak robil. Budem to vypínať len do standby režimu a uvidíme. Ďakujem za radu.
Ďakujem za radu. Už som to spravil tak ako je uvedené v citovanom texte. Okrem toho som prečistil aj čip na karte liehom a už vypínam VU+ iba do standby režimu. Zdá sa že to pomohlo. Odvtedy je všetko OK.
Čas vytvorenia stránky: 0.421 sekúnd