Vitajte, Hosť
Užívateľské meno: Heslo: Pamätať si ma
Ak máte otázku na prijímač Technisat, tu založte novú tému

TÉMA: Vu+uno 4k se

Vu+uno 4k se 07.06.2020 16:05 #24434

  • efaboys
  • efaboys-ov Avatar
  • Offline
  • Nováčik
  • Príspevky: 1
  • Karma: 0
Zdravím,prosím o radu jaké nastavit rozlišení na boxu. Jestli natvrdo 2160 nebo je lepší automat.? Openatv 6.4.
Tel. Samsung qled uhd. Jde mi o co nejlepší obraz. Popřípadě co ještě nastavit v obraze.Dekuji
Administrátor zakázal verejnosti prispievať.
 

Vu+uno 4k se 08.06.2020 07:41 #24442

  • zoran
  • zoran-ov Avatar
  • Offline
  • Začiatočník
  • Príspevky: 22
  • Dostali ste poďakovanie 6
  • Karma: 0
Podla mna je lepsie dat natvrdo 2160p, vtedy prijímac robi upscalling do 4K na vsetkych staniciach.

Pri automatike prepina podla rozlisenia danej stanice a o upscalling sa nasledne stará telka a nie kazda telka vie upscalling z HDMI vstupu (vacsina len z tuneru)
Administrátor zakázal verejnosti prispievať.

Vu+uno 4k se 29.06.2020 17:06 #24546

  • jolefoto
  • jolefoto-ov Avatar
  • Offline
  • Začiatočník
  • Príspevky: 41
  • Karma: 0
Zdravím. Nedávno som tiež kúpil tento prijímač od VU+. Zatiaľ som s ním spokojný až na malý problém. Keď vypnem diaľkovým ovládačom VU+ 4K SE celkom. To znamená že LCD display na prístroji ostane tmavý bez hodín. Na druhý deň keď ho zapnem tak mi nevie zobraziť stanicu na ktorej som bol pri vypnutí. Musím to prepnúť na hocijakú druhú stanicu aspoň na dve minúty a až potom mi ide stanica ktorá podľa mňa mala ísť hneď po zapnutí VU+. Spraví to pri akejkoľvek stanici. Poskytovateľ signálu je Skylink a v prístroji je posledná verzia Open ATV. Poprosil by som zbehlejších o radu či je to niekde v nastavení alebo čo vlastne by sa dalo robiť s tým. Za akúkoľvek odpoveď ďakujem.
Administrátor zakázal verejnosti prispievať.

Vu+uno 4k se 30.06.2020 06:19 #24547

  • jan58
  • jan58-ov Avatar
  • Offline
  • Začiatočník
  • Príspevky: 74
  • Dostali ste poďakovanie 20
  • Karma: 2
Akú tam máš presne kartu?
Administrátor zakázal verejnosti prispievať.

Vu+uno 4k se 30.06.2020 07:15 #24548

  • jolefoto
  • jolefoto-ov Avatar
  • Offline
  • Začiatočník
  • Príspevky: 41
  • Karma: 0
Teraz nie som doma ale mala by to byť Irdeto ice.
Administrátor zakázal verejnosti prispievať.

Vu+uno 4k se 30.06.2020 09:23 #24549

  • Hrdlicka
  • Hrdlicka-ov Avatar
  • Offline
  • Začiatočník
  • Príspevky: 51
  • Dostali ste poďakovanie 7
  • Karma: 1
Nemusis vobec prepinat na inu stanicu.Po zapnuti len kludne pockaj 5 minut a nabehne Ti aj ta stanica na ktorej to zapinas.
Robi to aj mne a doteraz sa mi to nepodarilo vyriesit.
Robi mi to so Skylink Irdeto kartou aj s RTVS kartou.
Mozno nejaka zmena konfiguracie OSCAM by pomohla.Alebo starsia verzia VTI.Kedysi som sa snazil to spravit ale nepodarilo sa mi to.Mozno sa najde niekto kto bude vediet presne ako to poriesit.
VU+ Solo2, VU+ UNO 4k SE, Optibox Zebra, AB Cryptobox 750, AB Cryptobox 652, AB Cryptobox 650
Administrátor zakázal verejnosti prispievať.

Vu+uno 4k se 30.06.2020 13:55 #24552

  • jolefoto
  • jolefoto-ov Avatar
  • Offline
  • Začiatočník
  • Príspevky: 41
  • Karma: 0
Tak oprava. Je to karta Skylink Irdeto bez Ice. Zatiaľ díky užívateľom jan58 a Hrdlicka.

citujem "Nemusis vobec prepinat na inu stanicu.Po zapnuti len kludne pockaj 5 minut a nabehne Ti aj ta stanica na ktorej to zapinas.
Robi to aj mne a doteraz sa mi to nepodarilo vyriesit.
Robi mi to so Skylink Irdeto kartou aj s RTVS kartou.
Mozno nejaka zmena konfiguracie OSCAM by pomohla.Alebo starsia verzia VTI.Kedysi som sa snazil to spravit ale nepodarilo sa mi to.Mozno sa najde niekto kto bude vediet presne ako to poriesit."

To aj mne takto ide že keď dočkám niekoľko minút, tak mi to naskočí. Ale keďže nechcem tých niekoľko minút pozerať tupo na čiernu obrazovku, tak zatiaľ to prepnem niekde inde a až potom sa vrátim na tú stanicu ktorá sa nechcela po spustení prijímača naštartovať. No uvidíme či niekto ešte by mohol k tomuto problému niečo dodať, poprípade ideálne návod ako to vyriešiť. Skúsim tento problém hodiť na vuplus guru.
Administrátor zakázal verejnosti prispievať.

Vu+uno 4k se 12.07.2020 13:56 #24572

  • Brembo
  • Brembo-ov Avatar
  • Offline
  • Začiatočník
  • Príspevky: 22
  • Dostali ste poďakovanie 3
  • Karma: 1
robí to i na Open ATV,takže len samotným VTI to nebude. Open ATV má lepší vzhlad ale je menej stabilný a má menšie možnosti ohladom nahrávok. Oba systémi maju niečo do seba.
Administrátor zakázal verejnosti prispievať.

Vu+uno 4k se 13.07.2020 13:35 #24579

  • jolefoto
  • jolefoto-ov Avatar
  • Offline
  • Začiatočník
  • Príspevky: 41
  • Karma: 0
Odpoveď z vuplus guru:

Dobrý deň.

Nerobí to iba na Vašom prijímači ide to tak na všetkých prijímačoch s kartou Irdeto , alebo s kartou ICE v Irdeto režime. Tieto karty dlhšie načíta v Irtdeto režime .

Máte niekoľko možností.

1. Zmieriť sa stým.

2.Vypínať do stadby režimu a karta nabehne po zapnutí ihnaď.

3. Zakúpiť CI modul Skylink irdeto a vložiť kartu do neho a modul do CI slotu prijímača. TAm sa však funkcie prijímača degradujú pretože CI modul dekóduje iba jeden program.

4.Zmeniť poskytovateľa Skylink za Antiksat. Oni majú karty Conax a tie načíta prijímač rýchlo.
Administrátor zakázal verejnosti prispievať.
Čas vytvorenia stránky: 0.622 sekúnd

Facebook Ellano.sk

Facebook Satelitná technika

Twitter Ellano.sk

Please enable the PHP curl extension to use the Twitter widget