Ďakujem Nastavenie som mal na Auto, vtedy to nefungovalo.
Po zmene na Áno už ide prepnúť na inú stanicu, pokiaľ nahrávam, ale: Uvediem 4 príklady, kedy to stále nefunguje správne.
1. Dám nahrať Jednotku, stlačím nahrávanie, ide, prepnem na Dvojku, dám nahrávať aktuálny program.
Výsledok - Jednotku nahrá len dovtedy, kým nespustím nahrávanie na Dvojke. (všetko sa tvári, že pekne nahráva)
2. Som na Jednotke, nahrávam, prepnem sa na Dvojku. Dvojka ide, prepnem naspäť na Jednotku, kde sa nahráva a čierny obraz. Nahrávka neúplná, končí zrejme v tom bode, kedy som prepol.
3. Nastavím časovač - Jednotka 10:10-10:30 a zároveň Dvojka 10:20-10:50
Výsledok - nahratá je len Jednotka, Dvojka zaberá miesto na disku, ale nie je nahraté nič, čierny obraz, nič neprehráva. V podstate nespustiteľné v PC ani v DB.
Jednotka aj Dvojka sú na rovnakej frekvencii
4. Som nastavený na programe inej frekvencie, napr. Animal Planet, nastavený časovač mám na Dvojke. Objaví sa, že sa spustí nahrávanie, tvári sa, že nahráva, ale nahrávka nespustiteľná, čierna obrazovka, nič. Neprepne sa z Animal Planet automaticky na Dvojku. Toto je pritom bežná vec, ak mám viac časovačov na rôzne programy a nie som doma.
Jednoducho napísané, myslím, že to nie je v poriadku. Ale možno ma niekto vyvedie z omylu s tým, že sa to správa štandardne. Mám iný stb Amiko, paralelne pustený, tam tieto situácie nenastávajú.
Ten obraz sa mi podarilo nastaviť, uz som to raz v tom menu skúšal a nič sa nezmenilo (ale to bolo pod Dream Elite). Teraz je to uz ok. Ďakujem.