Vitajte, Hosť
Užívateľské meno: Heslo: Pamätať si ma

TÉMA: AB 650 Diskusia

DLNA DMP 11.08.2014 19:50 #10913

  • mito5
  • mito5-ov Avatar
  • NEPRÍTOMNÝ
  • Nováčik
  • Príspevky: 7
  • Karma: 1
Zdravim.Box nevidi moj notebook.Ake nastavenia spravit treba nejaky program.Mam windows7 64bit.
Administrátor zakázal verejnosti prispievať.
 

DLNA DMP 11.08.2014 20:01 #10914

  • ZdenekMi
  • ZdenekMi-ov Avatar
  • NEPRÍTOMNÝ
  • Moderator
  • Čas je pouhá iluze, zdravím Vás :-)
  • Príspevky: 4243
  • Dostali ste poďakovanie 1019
  • Karma: 184
Používám k tomu program Serviio free verzi: www.serviio.org

Tam si nadílím složku, kterou chci z boxu nebo TV vidět. Funguje docela spolehlivě.

Zdenek
Ing. Zdeněk Mihula
Vu+ Ultimo 4K, Vu+ Solo 4K, Dreambox DM920 UHD
:woohoo: Navštivte nás: Veřejná skupina fanoušků UHD 4K
Administrátor zakázal verejnosti prispievať.

DLNA DMP 11.08.2014 21:29 #10915

  • mito5
  • mito5-ov Avatar
  • NEPRÍTOMNÝ
  • Nováčik
  • Príspevky: 7
  • Karma: 1
Dakujem.Serviio funguje filmy nechce prehrat hudba ide aj JPG.
Administrátor zakázal verejnosti prispievať.

Prosba 11.08.2014 21:41 #10916

  • ZdenekMi
  • ZdenekMi-ov Avatar
  • NEPRÍTOMNÝ
  • Moderator
  • Čas je pouhá iluze, zdravím Vás :-)
  • Príspevky: 4243
  • Dostali ste poďakovanie 1019
  • Karma: 184
Je možné, že filmy jsou v nějakém kodeku, který neumí box přehrát.

Zdeněk
Ing. Zdeněk Mihula
Vu+ Ultimo 4K, Vu+ Solo 4K, Dreambox DM920 UHD
:woohoo: Navštivte nás: Veřejná skupina fanoušků UHD 4K
Administrátor zakázal verejnosti prispievať.

Prosba 12.08.2014 11:46 #10917

  • mito5
  • mito5-ov Avatar
  • NEPRÍTOMNÝ
  • Nováčik
  • Príspevky: 7
  • Karma: 1
Priecinok ukaze ked ho otvorim nic v nom nieje.Filmy su AVI,mp4,mkv.
Administrátor zakázal verejnosti prispievať.

Prosba 12.08.2014 11:51 #10918

  • ZdenekMi
  • ZdenekMi-ov Avatar
  • NEPRÍTOMNÝ
  • Moderator
  • Čas je pouhá iluze, zdravím Vás :-)
  • Príspevky: 4243
  • Dostali ste poďakovanie 1019
  • Karma: 184
Zkuste vytvořit nový adresář a dát do něj jen jedno .avi. A zkuste co to udělá pak.

Já to používám ze SkyTecu a TV a tam mě to funguje OK. Ale nemám jak to testnout na Cryptoboxu :-(

Zdenek
Ing. Zdeněk Mihula
Vu+ Ultimo 4K, Vu+ Solo 4K, Dreambox DM920 UHD
:woohoo: Navštivte nás: Veřejná skupina fanoušků UHD 4K
Administrátor zakázal verejnosti prispievať.

Prosba 12.08.2014 11:57 #10919

  • ZdenekMi
  • ZdenekMi-ov Avatar
  • NEPRÍTOMNÝ
  • Moderator
  • Čas je pouhá iluze, zdravím Vás :-)
  • Príspevky: 4243
  • Dostali ste poďakovanie 1019
  • Karma: 184
Jo a proklikejte na boxu i ostatní adresáře, co vám to tam ukazuje. Ty filmy jsou tam poměrně nelogicky "zastrčené" až v nějaké podsložce (oblíbené, či něco takového).

Vím, že jsem to vždycky hledal....

Ale teď nejsem doma, takže to přesně nepovím.

Zdeněk
Ing. Zdeněk Mihula
Vu+ Ultimo 4K, Vu+ Solo 4K, Dreambox DM920 UHD
:woohoo: Navštivte nás: Veřejná skupina fanoušků UHD 4K
Posledná úprava: 12.08.2014 11:59 od ZdenekMi.
Administrátor zakázal verejnosti prispievať.

Prosba 12.08.2014 13:02 #10920

  • mito5
  • mito5-ov Avatar
  • NEPRÍTOMNÝ
  • Nováčik
  • Príspevky: 7
  • Karma: 1
Ked ich davam do knižnice tak ich nevidim.Su oznacene ako bs player na tom ich aj prehravam može to robit problem.
Administrátor zakázal verejnosti prispievať.

Prosba 12.08.2014 13:16 #10921

  • ZdenekMi
  • ZdenekMi-ov Avatar
  • NEPRÍTOMNÝ
  • Moderator
  • Čas je pouhá iluze, zdravím Vás :-)
  • Príspevky: 4243
  • Dostali ste poďakovanie 1019
  • Karma: 184
To označení BS Playeru na to nemá vliv. Ale zkuste to s tím extra adresářem, který si pro to vytvoříte.

Zdenek
Ing. Zdeněk Mihula
Vu+ Ultimo 4K, Vu+ Solo 4K, Dreambox DM920 UHD
:woohoo: Navštivte nás: Veřejná skupina fanoušků UHD 4K
Administrátor zakázal verejnosti prispievať.
Následujúci užívateľ vraví 'Ďakujem': mito5

Prosba 12.08.2014 13:52 #10922

  • mito5
  • mito5-ov Avatar
  • NEPRÍTOMNÝ
  • Nováčik
  • Príspevky: 7
  • Karma: 1
Skusil som nepomohlo.Nainstaloval som PS3 media server vsetko ide .Dik za trpezlivost.
Mam este otazku v sietovych aplikaciach-Počasie vypisuje neznama chyba,youtube ide v com je chyba?
Zdielanie tiez ide len neviem ci DHCP mam mat na AUTO alebo vypnut ked zapnem box vzdy prideli novu IP.
Administrátor zakázal verejnosti prispievať.

Prosba 12.08.2014 15:29 #10923

  • ZdenekMi
  • ZdenekMi-ov Avatar
  • NEPRÍTOMNÝ
  • Moderator
  • Čas je pouhá iluze, zdravím Vás :-)
  • Príspevky: 4243
  • Dostali ste poďakovanie 1019
  • Karma: 184
Tak super :) Tuhle aplikaci jsem ani nezkoušel, aspoň budu vědět do budoucna, že funguje OK.

Počasí bohužel netuším.

Nastavení sítě:

Většinou se používá DHCP na AUTO (nebo ON), aby adresu přidělil router. Ale jak píšete, pokaždé může přidělit jinou.

Pokud DHCP vypnete a nastavíte si adresu napevno sám na box, tak může dojít ke konfliktu IP adres - když zapnete box, tak se bude připojovat na IP, kterou router již přidělil jinému zařízení.

Já to dělám tak, že nechávám v boxu DHCP zapnuté a přímo na routeru si k MAC adrese síťové karty boxu nastavím statickou IP adresu. Router ji pak má pro box vyhrazenou a přidělí mu pokaždé stejnou.

Zdenek
Ing. Zdeněk Mihula
Vu+ Ultimo 4K, Vu+ Solo 4K, Dreambox DM920 UHD
:woohoo: Navštivte nás: Veřejná skupina fanoušků UHD 4K
Administrátor zakázal verejnosti prispievať.

Prosba 18.08.2014 13:49 #11009

  • miggell78
  • miggell78-ov Avatar
  • NEPRÍTOMNÝ
  • Nováčik
  • Príspevky: 1
  • Karma: 0
ahoj, som tu nový a potreboval by som radu.
kupil som si dnes Cryptobox 650 a neviem sa dostať do rozšíreného menu ,kde je aj klient.
chcel som stiahnuť patch z tejto stránky,ale nedá sa mi to stiahnuť, iba mi otvorí nové prázdne okno a nič sa nedeje.
vedel by mi niekto poslať ten nový patch na mail?

Dakujem
Administrátor zakázal verejnosti prispievať.

Prosba 18.08.2014 15:08 #11010

  • ZdenekMi
  • ZdenekMi-ov Avatar
  • NEPRÍTOMNÝ
  • Moderator
  • Čas je pouhá iluze, zdravím Vás :-)
  • Príspevky: 4243
  • Dostali ste poďakovanie 1019
  • Karma: 184
Rozšířené menu je myslím u Cryptoboxu na PIN 0000.

To stažení souboru - otevře se vám nové okno a když najedete nahoru, tak se zobrazí tlačítka a prostředním soubor stáhnete. Viz. obrázek :-)

staen.png
Ing. Zdeněk Mihula
Vu+ Ultimo 4K, Vu+ Solo 4K, Dreambox DM920 UHD
:woohoo: Navštivte nás: Veřejná skupina fanoušků UHD 4K
Administrátor zakázal verejnosti prispievať.

Prosba 19.08.2014 08:54 #11013

  • TitusXX
  • TitusXX-ov Avatar
  • NEPRÍTOMNÝ
  • Administrator
  • Príspevky: 5532
  • Dostali ste poďakovanie 1641
  • Karma: 349
Ahoj,soft ide stiahnuť bez problémov...
A rozšírené menu:Menu-Xtras-0000.

Openbox S-6
AB-Cryptobox 500/550/600/650


Sledovanie pay-tv bez právoplatného predplatného je nelegálne a zakázané zákonom! Nenesieme žiadnu zodpovednosť za obsah na týchto stránkach, aj keď to poškodí vaše zariadenie. Každý súbor a informácie na týchto stránkach slúžia len na vzdelávacie účely!
Administrátor zakázal verejnosti prispievať.

Prosba 19.08.2014 21:13 #11024

  • mito5
  • mito5-ov Avatar
  • NEPRÍTOMNÝ
  • Nováčik
  • Príspevky: 7
  • Karma: 1
Ked dam hladania cez Fast Scan a oznacim pre Slovensko po naladeni je v info liste Cesko.Daval som aj tovarne aj reset stale tam vypise Cesko.V com je problem?Dik.
Administrátor zakázal verejnosti prispievať.
Čas vytvorenia stránky: 0.846 sekúnd

Facebook Ellano.sk

Facebook Satelitná technika

Twitter Ellano.sk

Please enable the PHP curl extension to use the Twitter widget