Vitajte, Hosť
Užívateľské meno: Heslo: Pamätať si ma

TÉMA: AB 650 Diskusia

Prosba 20.08.2014 05:12 #11025

  • TitusXX
  • TitusXX-ov Avatar
  • NEPRÍTOMNÝ
  • Administrator
  • Príspevky: 5509
  • Dostali ste poďakovanie 1616
  • Karma: 346
A kanály ti nájde všetky,nie???
Je to jedno či je tam cz alebo sk.

Openbox S-6
AB-Cryptobox 500/550/600/650


Sledovanie pay-tv bez právoplatného predplatného je nelegálne a zakázané zákonom! Nenesieme žiadnu zodpovednosť za obsah na týchto stránkach, aj keď to poškodí vaše zariadenie. Každý súbor a informácie na týchto stránkach slúžia len na vzdelávacie účely!
Administrátor zakázal verejnosti prispievať.
 

Prosba 20.08.2014 12:20 #11029

  • mito5
  • mito5-ov Avatar
  • NEPRÍTOMNÝ
  • Nováčik
  • Príspevky: 7
  • Karma: 1
Ano najde vsetky.Nemate niekto najnovsi setting na Skylink na FTP je z marca.
Posledná úprava: 20.08.2014 12:31 od ZdenekMi. Dôvod: Oprava jména providera
Administrátor zakázal verejnosti prispievať.

Prosba 20.08.2014 17:16 #11030

  • TitusXX
  • TitusXX-ov Avatar
  • NEPRÍTOMNÝ
  • Administrator
  • Príspevky: 5509
  • Dostali ste poďakovanie 1616
  • Karma: 346
Ved si ho vytvor sám a odzálohuj...

Openbox S-6
AB-Cryptobox 500/550/600/650


Sledovanie pay-tv bez právoplatného predplatného je nelegálne a zakázané zákonom! Nenesieme žiadnu zodpovednosť za obsah na týchto stránkach, aj keď to poškodí vaše zariadenie. Každý súbor a informácie na týchto stránkach slúžia len na vzdelávacie účely!
Administrátor zakázal verejnosti prispievať.

Prosba 26.08.2014 09:26 #11081

  • apuci
  • apuci-ov Avatar
  • NEPRÍTOMNÝ
  • Nováčik
  • Príspevky: 15
  • Dostali ste poďakovanie 1
  • Karma: 1
Dobrý deň, menil som starý prijímač za nový (ABCB650HD) zrovna v období, keď sa menili na Freesat frekvencie HD staníc (EurosportHD, Eurosport2HD,...). Žiaľ, na novom neviem nájsť tieto stanice na novej frekvencii - skúšal som prehľadať celý satelit (Thor0,8,5/6), samotnú novú frekveciu 11977,30000,H,3/4, sieťové i nesieťové vyhľadanie, i hľadanie naslepo - nenajde ich...
Ďakujem za radu. A.
Administrátor zakázal verejnosti prispievať.

Prosba 26.08.2014 09:29 #11082

  • ZdenekMi
  • ZdenekMi-ov Avatar
  • NEPRÍTOMNÝ
  • Moderator
  • Čas je pouhá iluze, zdravím Vás :-)
  • Príspevky: 4243
  • Dostali ste poďakovanie 1019
  • Karma: 183
A něco to vyhledá nebo vůbec nic?

Máte správně nastavenou družici a DiSEqC?

Zdenek
Ing. Zdeněk Mihula
Vu+ Ultimo 4K, Vu+ Solo 4K, Dreambox DM920 UHD
:woohoo: Navštivte nás: Veřejná skupina fanoušků UHD 4K
Administrátor zakázal verejnosti prispievať.

Prosba 26.08.2014 09:37 #11083

  • ZdenekMi
  • ZdenekMi-ov Avatar
  • NEPRÍTOMNÝ
  • Moderator
  • Čas je pouhá iluze, zdravím Vás :-)
  • Príspevky: 4243
  • Dostali ste poďakovanie 1019
  • Karma: 183
Případně ten transpondér úplně smažte a znovu přidejte:11977,H,DVB-S2,30000,3/4

A zkontrolujte, že na něm máte signál.

Zdenek
Ing. Zdeněk Mihula
Vu+ Ultimo 4K, Vu+ Solo 4K, Dreambox DM920 UHD
:woohoo: Navštivte nás: Veřejná skupina fanoušků UHD 4K
Administrátor zakázal verejnosti prispievať.

Prosba 26.08.2014 10:11 #11084

  • apuci
  • apuci-ov Avatar
  • NEPRÍTOMNÝ
  • Nováčik
  • Príspevky: 15
  • Dostali ste poďakovanie 1
  • Karma: 1
Satelit je Thor 5/6 (0,8W), diseq VYP (nemám), na 11977-30000-3/4 je signál 89%, všetky ostatné stanice satelitu sú. Ak však chcem pridať nový TP, voľba pre DVB-S2 tam nie je.
Administrátor zakázal verejnosti prispievať.

Prosba 26.08.2014 10:21 #11085

  • ZdenekMi
  • ZdenekMi-ov Avatar
  • NEPRÍTOMNÝ
  • Moderator
  • Čas je pouhá iluze, zdravím Vás :-)
  • Príspevky: 4243
  • Dostali ste poďakovanie 1019
  • Karma: 183
Hmm, divné, proč to nejde.

Zkuste ten TP vymazat. Pak restartovat box. TP znovu přidat (DVB-S2 asi nastaví automaticky). Box znovu restartovat. A pak ten problémový TP prohledat.

Zdenek
Ing. Zdeněk Mihula
Vu+ Ultimo 4K, Vu+ Solo 4K, Dreambox DM920 UHD
:woohoo: Navštivte nás: Veřejná skupina fanoušků UHD 4K
Administrátor zakázal verejnosti prispievať.

Prosba 26.08.2014 11:20 #11086

  • apuci
  • apuci-ov Avatar
  • NEPRÍTOMNÝ
  • Nováčik
  • Príspevky: 15
  • Dostali ste poďakovanie 1
  • Karma: 1
dakujem, vymazanie TP a jeho opätovné zadanie našlo tie 4 HD kanály - ovšem beda - idú iba útržky hlasu, obraz žiadny, vľavo dole nie je vypísaný ani poskytovateľ kanálu... ostatné HD kanály idú v pohode.
Administrátor zakázal verejnosti prispievať.

Prosba 26.08.2014 11:26 #11087

  • ZdenekMi
  • ZdenekMi-ov Avatar
  • NEPRÍTOMNÝ
  • Moderator
  • Čas je pouhá iluze, zdravím Vás :-)
  • Príspevky: 4243
  • Dostali ste poďakovanie 1019
  • Karma: 183
Tak ještě jedna věc, která by mohla pomoct.

Zkuste posunout frekvenci plus/mínus o 1-2 Mhz. Někdy se stane, že ji oscilátor v LNB nenastaví úplně přesně a tento posun pak zabere.

Zdeněk
Ing. Zdeněk Mihula
Vu+ Ultimo 4K, Vu+ Solo 4K, Dreambox DM920 UHD
:woohoo: Navštivte nás: Veřejná skupina fanoušků UHD 4K
Administrátor zakázal verejnosti prispievať.

Prosba 26.08.2014 15:14 #11088

  • apuci
  • apuci-ov Avatar
  • NEPRÍTOMNÝ
  • Nováčik
  • Príspevky: 15
  • Dostali ste poďakovanie 1
  • Karma: 1
... posunul som 11977 i na 11976 i na 11978, bezo zmeny - praská to v prístroji, hlas útržky, občas nabehne obraz na 2-3 sekundy.
Prístroj je nový, druhý deň v prevádzke, ostatné HD idú perfektne.
Administrátor zakázal verejnosti prispievať.

Prosba 26.08.2014 15:18 #11089

  • ZdenekMi
  • ZdenekMi-ov Avatar
  • NEPRÍTOMNÝ
  • Moderator
  • Čas je pouhá iluze, zdravím Vás :-)
  • Príspevky: 4243
  • Dostali ste poďakovanie 1019
  • Karma: 183
Mě už napadají jen 2 věci:

1.) Zkusit aktualizaci firmware, pokud existuje novější, než je v přístroji.
2.) Zkusit ho zapojit někde jinde, kde je k dispozici také freesat a zjistit, zda se bude chovat stejně i tam.

Zdenel
Ing. Zdeněk Mihula
Vu+ Ultimo 4K, Vu+ Solo 4K, Dreambox DM920 UHD
:woohoo: Navštivte nás: Veřejná skupina fanoušků UHD 4K
Administrátor zakázal verejnosti prispievať.
Následujúci užívateľ vraví 'Ďakujem': apuci

Prosba 26.08.2014 15:34 #11090

  • apuci
  • apuci-ov Avatar
  • NEPRÍTOMNÝ
  • Nováčik
  • Príspevky: 15
  • Dostali ste poďakovanie 1
  • Karma: 1
ad 1. - skúsim, až sa trocha zoznámim s prístrojom
ad 2. - ak niekoho najdem, vyskúšam... až sa vráti starý prijímač z opravy, uvidím, čo urobí ten.

Ďakujem za odpovede.
Administrátor zakázal verejnosti prispievať.

Prosba 26.08.2014 15:52 #11091

  • TitusXX
  • TitusXX-ov Avatar
  • NEPRÍTOMNÝ
  • Administrator
  • Príspevky: 5509
  • Dostali ste poďakovanie 1616
  • Karma: 346
Skús ešte raz prekontrolovať káble od TV až po LNB.Ale ak ti to robí hlasové útržky,treba ešte kúsok doladiť parabolu...

Openbox S-6
AB-Cryptobox 500/550/600/650


Sledovanie pay-tv bez právoplatného predplatného je nelegálne a zakázané zákonom! Nenesieme žiadnu zodpovednosť za obsah na týchto stránkach, aj keď to poškodí vaše zariadenie. Každý súbor a informácie na týchto stránkach slúžia len na vzdelávacie účely!
Administrátor zakázal verejnosti prispievať.
Následujúci užívateľ vraví 'Ďakujem': apuci

Prosba 27.08.2014 14:23 #11108

  • apuci
  • apuci-ov Avatar
  • NEPRÍTOMNÝ
  • Nováčik
  • Príspevky: 15
  • Dostali ste poďakovanie 1
  • Karma: 1
aj tak môže byť chyba v kábli, resp. nedoladení paraboly, že všetky ostatné SD i HD programy idú v poriadku ?????
Administrátor zakázal verejnosti prispievať.
Čas vytvorenia stránky: 1.574 sekúnd

Facebook Ellano.sk

Facebook Satelitná technika

Twitter Ellano.sk

Please enable the PHP curl extension to use the Twitter widget