Vitajte, Hosť
Užívateľské meno: Heslo: Pamätať si ma

TÉMA: Poradňa

Jobi CCcam klient 06.01.2013 12:07 #2166

  • valda
  • valda-ov Avatar
  • NEPRÍTOMNÝ
  • Nováčik
  • Príspevky: 2
  • Karma: 0
Hola hola,
chtel bych rozjet JOBIho jako CCcam klienta.
Natazena Enigma2, ke stazeni jsou ruzne protokoly, ale CCcam mezi nima neni :-(
Vhodny *.ipk jsem nenasel.
V /etc/servers_config.cfg se da konfigurovat C: <name> <ip_adress:port> <login> <pass>, ale nic se nedeje. (chmod jsem neopomnel)
Zkousel jsem instalovat OScam, enabloval, nedohledal kde pripadne donastavit. Ale nevim, zda pres ten OScam vede spravna cesta.
Diky za rady, uz nevim, co googlit a z for mam hlavu jak meloun
V.
BTW: na starem DM7000 mi to jede jak fik {:-)
Administrátor zakázal verejnosti prispievať.
 

Re: Jobi CCcam klient 06.01.2013 12:37 #2167

  • ZdenekMi
  • ZdenekMi-ov Avatar
  • NEPRÍTOMNÝ
  • Moderator
  • Čas je pouhá iluze, zdravím Vás :-)
  • Príspevky: 4258
  • Dostali ste poďakovanie 1019
  • Karma: 181
Dobrý den,

s E2 moc zkušeností nemám, ale předávám radu od kolegy:

cccam pre sh4 neexistuje. Musíte jít přes Oscam (je to správná cesta) a nebo pokud chcete jen klienta, tak mgcamd a použít cccamd.list.

Snad to pomůže.

Zdenek
Ing. Zdeněk Mihula
Vu+ Ultimo 4K, Vu+ Solo 4K, Dreambox DM920 UHD
:woohoo: Navštivte nás: Veřejná skupina fanoušků UHD 4K
Administrátor zakázal verejnosti prispievať.

Re: Jobi CCcam klient 07.01.2013 15:24 #2195

  • valda
  • valda-ov Avatar
  • NEPRÍTOMNÝ
  • Nováčik
  • Príspevky: 2
  • Karma: 0
Hola,
nainstaleny mgcamd i camd3, ale opravdu nikde nemuzu najit jejich konfiguracni soubory. Visi tam stale jen ty od OScamu. A ten jakysi etc\server_configuration.cfg.
Zkusil jsem znovu natahnout Enigmu, ale nic se nezmenilo. Mam hledat nejake "drsnejsi" smazani vseho? A pak se mozna konfiguraky objevi?

Jiny soudek:
Pokud bych chtel pouzit OScam na Ir**to kartu (server-klient), je tady nekdo, kdo me uklidni, ze to bude fungovat? :-) (at uz origo FW, nebo Enigma2)
Diky za reakce...
V.
ZdenekMi napísal:
Musíte jít přes Oscam (je to správná cesta) a nebo pokud chcete jen klienta, tak mgcamd a použít cccamd.list.

Snad to pomůže.

Zdenek
Posledná úprava: 07.01.2013 15:26 od valda.
Administrátor zakázal verejnosti prispievať.

Re: Jobi CCcam klient 07.01.2013 15:35 #2196

  • ZdenekMi
  • ZdenekMi-ov Avatar
  • NEPRÍTOMNÝ
  • Moderator
  • Čas je pouhá iluze, zdravím Vás :-)
  • Príspevky: 4258
  • Dostali ste poďakovanie 1019
  • Karma: 181
No, jestli to pomůže, tak Oscam mám vyzkoušený na origo FW na dekódování karet jak ICE, tak Irdeto. A funguje bez problémů.

Zdenek
Ing. Zdeněk Mihula
Vu+ Ultimo 4K, Vu+ Solo 4K, Dreambox DM920 UHD
:woohoo: Navštivte nás: Veřejná skupina fanoušků UHD 4K
Administrátor zakázal verejnosti prispievať.

Re: Jobi CCcam klient 07.01.2013 15:48 #2197

  • ZdenekMi
  • ZdenekMi-ov Avatar
  • NEPRÍTOMNÝ
  • Moderator
  • Čas je pouhá iluze, zdravím Vás :-)
  • Príspevky: 4258
  • Dostali ste poďakovanie 1019
  • Karma: 181
Podle toho co jsem vygooglil, tak ten konfigurák cccamd.list by měl být ve /var/keys. Ale jestli jsem to dobře pochopil, tak si ho budete muset ručně vytvořit a nakopčit ho tam + nastavit atributy.

Zdenek
Ing. Zdeněk Mihula
Vu+ Ultimo 4K, Vu+ Solo 4K, Dreambox DM920 UHD
:woohoo: Navštivte nás: Veřejná skupina fanoušků UHD 4K
Administrátor zakázal verejnosti prispievať.

Re: Jobi CCcam klient 18.01.2013 05:16 #2352

  • Radis
  • Radis-ov Avatar
  • NEPRÍTOMNÝ
  • Moderator
  • Príspevky: 220
  • Dostali ste poďakovanie 52
  • Karma: 18
oba protokoly jak CCcam tak i newcamd se dají řešit přes plugin Xcam
Administrátor zakázal verejnosti prispievať.
Následujúci užívateľ vraví 'Ďakujem': valda, Hokki

Re: Jobi CCcam klient 19.01.2013 10:59 #2382

  • Hokki
  • Hokki-ov Avatar
  • NEPRÍTOMNÝ
  • Nováčik
  • Príspevky: 3
  • Dostali ste poďakovanie 1
  • Karma: 2
Moc díky,tak to funguje :cheer: :cheer:
Administrátor zakázal verejnosti prispievať.

Re: Jobi CCcam klient 19.01.2013 11:00 #2383

  • Radis
  • Radis-ov Avatar
  • NEPRÍTOMNÝ
  • Moderator
  • Príspevky: 220
  • Dostali ste poďakovanie 52
  • Karma: 18
to bych řekl, že to funguje, rádo se stalo :)
Administrátor zakázal verejnosti prispievať.

Re: Enigma 2 Skytec BLACKBOX (Twin Tuner) 24.02.2013 07:50 #2841

  • jirkask
  • jirkask-ov Avatar
  • NEPRÍTOMNÝ
  • Nováčik
  • Príspevky: 8
  • Karma: 0
Jake CPU a Flash ma tento box ? Pokud je to stejne jako Fortis 8200, tak neni problem s enigmou.
Administrátor zakázal verejnosti prispievať.

Re: Kdy??? 24.02.2013 08:26 #2842

  • jirkask
  • jirkask-ov Avatar
  • NEPRÍTOMNÝ
  • Nováčik
  • Príspevky: 8
  • Karma: 0
A v cem je problem ? V bootloaderu :
U-Boot 1.3.1 (Feb 24 2013 - 11:09:21) - stm23_0046

DRAM: 256 MiB
NOR: 64 MiB
In: serial
Out: serial
Err: serial
set ethaddr 00:1e:b8:03:5d:00
done
Setup mac address.
read_key 0
done
Hit any key to stop autoboot: 0
8200>
Administrátor zakázal verejnosti prispievať.

Re: Enigma 2 Skytec BLACKBOX (Twin Tuner) 24.02.2013 08:37 #2843

  • ttoth76
  • ttoth76-ov Avatar
  • NEPRÍTOMNÝ
  • Nováčik
  • Príspevky: 1
  • Karma: 0
Ako môžem určujúcim, ak CPU a Flash sú rovnaké s Fortis 8200? I "telnet" do poľa, ale tam v žiadnom "cpuinfo" k dispozícii. Linux kernel je pre SH4 architeture.
Administrátor zakázal verejnosti prispievať.

Re: Enigma 2 Skytec BLACKBOX (Twin Tuner) 01.03.2013 03:35 #2880

  • peter
  • peter-ov Avatar
  • NEPRÍTOMNÝ
  • Pokročilý
  • Príspevky: 102
  • Dostali ste poďakovanie 24
  • Karma: 6
Feel free to write in English
Administrátor zakázal verejnosti prispievať.

Re: Enigma 2 Skytec BLACKBOX (Twin Tuner) 03.03.2013 14:54 #2915

  • dkmet
  • dkmet-ov Avatar
  • NEPRÍTOMNÝ
  • Nováčik
  • Príspevky: 1
  • Karma: 0
Почему не по русски? Если думаете, что все понимают английский язык, то я думаю, что все понимают и русский язык.
Administrátor zakázal verejnosti prispievať.

Re: Enigma 2 Skytec BLACKBOX (Twin Tuner) 09.03.2013 08:49 #2961

  • mod
  • mod-ov Avatar
  • NEPRÍTOMNÝ
  • Administrator
  • Príspevky: 335
  • Dostali ste poďakovanie 149
  • Karma: 55
Enigma 2 pre Blackbox je tesne pred dokončením! Bude priamo vo flash, ide podstatne svižnejšie ako tá z USB. Dúfame, že v priebehu pár dní ju distribútor uvoľní.
Eshop satelitnej techniky Ellano.sk

www.satelity.ellano.sk

Sledovanie pay-tv bez právoplatného predplatného je nelegálne a zakázané zákonom! Nenesieme žiadnu zodpovednosť za obsah na týchto stránkach, aj keď to poškodí vaše zariadenie.
Každý súbor a informácie na týchto stránkach slúžia len na vzdelávacie účely!
Posledná úprava: 09.03.2013 08:49 od mod.
Administrátor zakázal verejnosti prispievať.

Re: Enigma 2 Skytec BLACKBOX (Twin Tuner) 09.03.2013 11:02 #2962

  • kubik1977
  • kubik1977-ov Avatar
tato enigma 2 ktora pojde priamo vo flash bude aj pre ine prijimace skytec /nerine,kleio/?
Administrátor zakázal verejnosti prispievať.
Čas vytvorenia stránky: 0.778 sekúnd

Facebook Ellano.sk

Facebook Satelitná technika

Twitter Ellano.sk

Please enable the PHP curl extension to use the Twitter widget