Vitajte, Hosť
Užívateľské meno: Heslo: Pamätať si ma

TÉMA: HD BOX 9105 HD Diskusia

HD BOX 9105 HD Diskusia 12.01.2017 21:44 #20144

  • ZdenekMi
  • ZdenekMi-ov Avatar
  • NEPRÍTOMNÝ
  • Moderator
  • Čas je pouhá iluze, zdravím Vás :-)
  • Príspevky: 4243
  • Dostali ste poďakovanie 1019
  • Karma: 184
YouTube by měl být v Media....IPTV+.

Stahování pluginů ze serverů je bohužel asi problém tohoto FW.

Zdeněk
Ing. Zdeněk Mihula
Vu+ Ultimo 4K, Vu+ Solo 4K, Dreambox DM920 UHD
:woohoo: Navštivte nás: Veřejná skupina fanoušků UHD 4K
Administrátor zakázal verejnosti prispievať.
 

HD BOX 9105 HD Diskusia 12.01.2017 21:50 #20145

  • Sennheiser
  • Sennheiser-ov Avatar
  • NEPRÍTOMNÝ
  • Nováčik
  • Príspevky: 8
  • Karma: 0
Dííky .. tak tam jsem ho nehledal... Funguje...

Ty pluginy je škoda, že nejdou stahovat ze serveru.. Je šance, že to někdo opraví v dalším FW?
A netušíte, kdo ty FW píše? Někdo v CZ nebo zahraničí??
Originál FW se mi líbí, že je rychlý na odezvy na rozdíl od Enigmy ,ale stává se že zamrzává..
Teď teda s posledním to zatím nevytuhlo ani jednou,ale uvidíme časem.

Jinak díky za neuvěřitelně rychlé a užitečné minulé odpovědi.
Administrátor zakázal verejnosti prispievať.

HD BOX 9105 HD Diskusia 13.01.2017 08:27 #20146

  • ZdenekMi
  • ZdenekMi-ov Avatar
  • NEPRÍTOMNÝ
  • Moderator
  • Čas je pouhá iluze, zdravím Vás :-)
  • Príspevky: 4243
  • Dostali ste poďakovanie 1019
  • Karma: 184
Vývoj FW dělal korejský Fortis. Distriburem je ale české Sapro.cz, které vývoj a komunikaci s Fortis pravděpodobně zastřešuje. Zkuste tedy reportovat tento problém na ně.

Zdeněk
Ing. Zdeněk Mihula
Vu+ Ultimo 4K, Vu+ Solo 4K, Dreambox DM920 UHD
:woohoo: Navštivte nás: Veřejná skupina fanoušků UHD 4K
Posledná úprava: 13.01.2017 08:27 od ZdenekMi.
Administrátor zakázal verejnosti prispievať.

HD BOX 9105 HD Diskusia 30.12.2017 10:03 #21914

  • Sennheiser
  • Sennheiser-ov Avatar
  • NEPRÍTOMNÝ
  • Nováčik
  • Príspevky: 8
  • Karma: 0
projevují se mi na 2ks 9105+ následující problémy:
1) občas se při nastaveném časovači nahrávání zasekne a zůstane tam viset hláška "spouštím nahrávání" V poslední době to začalo dělat dost často.. Nahrávání je pak naprosto nespolehlivé..

2) při zmáčknutí tlačítka info o programu nebo EPG se přístroj zasekne stylem, že obraz se začne cukat a pak se zastaví úplně a pomůže jen restart.. Opět to dělá celkem často..

FW jsou v obou přístrojích různé ( 2.12.21 a 2.12.31)

čím to může být? to jsou opravdu takové šroty?
Administrátor zakázal verejnosti prispievať.

HD BOX 9105 HD Diskusia 31.12.2017 09:18 #21919

  • ZdenekMi
  • ZdenekMi-ov Avatar
  • NEPRÍTOMNÝ
  • Moderator
  • Čas je pouhá iluze, zdravím Vás :-)
  • Príspevky: 4243
  • Dostali ste poďakovanie 1019
  • Karma: 184
Zkusil bych tovární nastavení a znovu je naladit. Mohlo by to pomoci.

Zdeněk
Ing. Zdeněk Mihula
Vu+ Ultimo 4K, Vu+ Solo 4K, Dreambox DM920 UHD
:woohoo: Navštivte nás: Veřejná skupina fanoušků UHD 4K
Administrátor zakázal verejnosti prispievať.

HD BOX 9105 HD Diskusia 31.12.2017 10:39 #21921

  • Sennheiser
  • Sennheiser-ov Avatar
  • NEPRÍTOMNÝ
  • Nováčik
  • Príspevky: 8
  • Karma: 0
to jsem už zkoušel.. nepomohlo.. Kondíky ve zdroji jsou O.K. navíc jeden přijímač už byl reklamovaný právě kvůli zasekávání ( to se už zasekával i při sledování programů) a byl vyměněn za jiný kus.Chvíli to bylo O.K. a teď už zase při info/EPG se to někdy kousne. Nezahltí se třeba nějak paměť a HD BOX ji nedokáže správně uvolňovat?
Posledná úprava: 31.12.2017 10:40 od Sennheiser. Dôvod: překlep
Administrátor zakázal verejnosti prispievať.

HD BOX 9105 HD Diskusia 06.01.2018 15:07 #21958

  • cembrli
  • cembrli-ov Avatar
  • NEPRÍTOMNÝ
  • Nováčik
  • Príspevky: 4
  • Karma: 0
ahoj chlapi,

mám HD box 9105, všetko bolo ok, dlho som ho nepoužíval a teraz som ho zapol a nefunguje.Naladené programy mám,Chcel som si vyhladat programy,ale mi nevyhladá nič.Skúšal som programy,ktoré nie sú kodované,nejdú,vypíše chyba programu ani na 19,2 ani na 0,8 ani na 23,5.Skúšal som aj novší Sw a nepomohlo.mám sw FAC.HD BOX.FS9105HDPVR.v2.11.57. aj pluginy všetko šlapalo.Nevie mi niekto poradit aby som mohl preskenovat satelity.Signal a kvalitu ukazauje.Ďakujem za radu
Administrátor zakázal verejnosti prispievať.

HD BOX 9105 HD Diskusia 06.01.2018 17:31 #21959

  • ZdenekMi
  • ZdenekMi-ov Avatar
  • NEPRÍTOMNÝ
  • Moderator
  • Čas je pouhá iluze, zdravím Vás :-)
  • Príspevky: 4243
  • Dostali ste poďakovanie 1019
  • Karma: 184
Takto těžko říct. Zkuste dát tovární nastavení a znovu ho nastavit.

Zdeněk
Ing. Zdeněk Mihula
Vu+ Ultimo 4K, Vu+ Solo 4K, Dreambox DM920 UHD
:woohoo: Navštivte nás: Veřejná skupina fanoušků UHD 4K
Administrátor zakázal verejnosti prispievať.

HD BOX 9105 HD Diskusia 06.01.2018 17:42 #21962

  • Sennheiser
  • Sennheiser-ov Avatar
  • NEPRÍTOMNÝ
  • Nováčik
  • Príspevky: 8
  • Karma: 0
Tak stejný problém jsem měl, když jsem do přijímače nahrál zálohu a pak chtěl ladit. Nic to nenašlo a hlásilo to chyba programu. On se z nějakého důvodu nenastavil satelit v menu nastavení anteny.. Nebylo nic vybráno.. Každopádně bych zkusil tovární nastavení - což teda pokud jsi přehrával SW bys měl 100% udělat.
Administrátor zakázal verejnosti prispievať.

HD BOX 9105 HD Diskusia 06.01.2018 20:01 #21963

  • cembrli
  • cembrli-ov Avatar
  • NEPRÍTOMNÝ
  • Nováčik
  • Príspevky: 4
  • Karma: 0
skušal so tovarenské nastavenie,zmazat systemové nastroje,novši sw nainštaloval,aj cez porter,stale je to že nemôžem ladiť programy
Administrátor zakázal verejnosti prispievať.

HD BOX 9105 HD Diskusia 06.01.2018 20:33 #21964

  • Sennheiser
  • Sennheiser-ov Avatar
  • NEPRÍTOMNÝ
  • Nováčik
  • Príspevky: 8
  • Karma: 0
a jiný přijímač na tu stejnou antenu jsi zkousel? ( to že teploměry něco ukazují nemusí být tak úplně spolehlivý - stačí nakmitávající konvertor a přijímač bude ukazovat a ladit nebude)
A pak možná rozdělat a kouknout na kondíky jestli nejsou nafouklý... ( záleží jestli jsi ho měl v sítí a nepoužíval a nebo někde v šuplíku)
Administrátor zakázal verejnosti prispievať.

HD BOX 9105 HD Diskusia 06.01.2018 20:40 #21965

  • cembrli
  • cembrli-ov Avatar
  • NEPRÍTOMNÝ
  • Nováčik
  • Príspevky: 4
  • Karma: 0
Teraz mam na tu antenu iny prijimac a ten funguje,uz kondenzatory boli menene,lebo sa mi pristroj restartoval
Administrátor zakázal verejnosti prispievať.
Čas vytvorenia stránky: 1.149 sekúnd

Facebook Ellano.sk

Facebook Satelitná technika

Twitter Ellano.sk

Please enable the PHP curl extension to use the Twitter widget