Vitajte, Hosť
Užívateľské meno: Heslo: Pamätať si ma
  • Strana:
  • 1
  • 2

TÉMA: Naladenie Astra 19.2E na Skytec HD 110 IR

Naladenie Astra 19.2E na Skytec HD 110 IR 04.12.2013 08:05 #6334

  • consigliere
  • consigliere-ov Avatar
  • NEPRÍTOMNÝ
  • Nováčik
  • Príspevky: 8
  • Karma: 0
Zdravim, uz dva tyzdne sa pokusam naladit na zariadeni Skytec HD 110 IR satelit Astra 19,2E ale bezvysledne... 23,5E ide bez problemov, pouzity monoblok Silver Sky single 4,3, parabola starsia - 120 cm. Mozte mi prosim poradit? V prilohe zasielam nastavenia + parametre monobloku. Rad by som vylucil chybu v komponentoch, resp. v nastaveniach... Vopred dakujem!
Administrátor zakázal verejnosti prispievať.
 

Naladenie Astra 19.2E na Skytec HD 110 IR 04.12.2013 08:23 #6335

  • ZdenekMi
  • ZdenekMi-ov Avatar
  • NEPRÍTOMNÝ
  • Moderator
  • Čas je pouhá iluze, zdravím Vás :-)
  • Príspevky: 4243
  • Dostali ste poďakovanie 1019
  • Karma: 183
noo, ty parametry pro 19,2 mě přijdou nějak divné.

Parametry LNB by byly být univerzální 9750 - 10600. Stejně jako to máte na 23,5.

A pokud nemáte motor tak bych nastavil pozicionér místo USALS na NIC.

Zdenek
Ing. Zdeněk Mihula
Vu+ Ultimo 4K, Vu+ Solo 4K, Dreambox DM920 UHD
:woohoo: Navštivte nás: Veřejná skupina fanoušků UHD 4K
Administrátor zakázal verejnosti prispievať.

Naladenie Astra 19.2E na Skytec HD 110 IR 04.12.2013 08:42 #6336

  • consigliere
  • consigliere-ov Avatar
  • NEPRÍTOMNÝ
  • Nováčik
  • Príspevky: 8
  • Karma: 0
Dakujem za radu, zmena danych nastaveni vsak nepomohla vyriesit problem.
Prílohy:
Administrátor zakázal verejnosti prispievať.

Naladenie Astra 19.2E na Skytec HD 110 IR 04.12.2013 08:47 #6337

  • Radis
  • Radis-ov Avatar
  • NEPRÍTOMNÝ
  • Moderator
  • Príspevky: 219
  • Dostali ste poďakovanie 51
  • Karma: 18
no napište přesně co tam nyní máte zadáno jako parametry pro 19,2
ještě je možné, že máte zle nastavenou parabolu
co máte na parabole za LNB? Je to monoblock nebo dva samostatné LNB?
odkud jste, jestli to někdo z nás nemá k Vám blízko?
Administrátor zakázal verejnosti prispievať.

Naladenie Astra 19.2E na Skytec HD 110 IR 04.12.2013 08:48 #6338

  • ZdenekMi
  • ZdenekMi-ov Avatar
  • NEPRÍTOMNÝ
  • Moderator
  • Čas je pouhá iluze, zdravím Vás :-)
  • Príspevky: 4243
  • Dostali ste poďakovanie 1019
  • Karma: 183
Co tam máte za verzi FW?

Možná bych zkusil dát tovární nastavení a znovu nastavit diseqc porty a pak nechal zkusit naladit přes FastScan.

EDIT: Jak píše Radis - mohlo by to být i špatně nastaveno parabolou ...

Zdenek
Ing. Zdeněk Mihula
Vu+ Ultimo 4K, Vu+ Solo 4K, Dreambox DM920 UHD
:woohoo: Navštivte nás: Veřejná skupina fanoušků UHD 4K
Posledná úprava: 04.12.2013 08:50 od ZdenekMi.
Administrátor zakázal verejnosti prispievať.

Naladenie Astra 19.2E na Skytec HD 110 IR 04.12.2013 09:12 #6339

  • consigliere
  • consigliere-ov Avatar
  • NEPRÍTOMNÝ
  • Nováčik
  • Príspevky: 8
  • Karma: 0
Zdravim, aktualne nastavenia si mozte pozriet v prilohach mojho prispevku z 08:42, monoblok Silver Sky single 4,3, technicke info je odfotene v prilohe prveho prispevku. Parabola chyta bez problemov 23,5 E, monoblok by mal byt otoceny spravne, jedine co ma napada je bud problem s velkostou paraboly, alebo sposobom uchytenia monobloku (kvoli 3-strannemu uchyteniu je strana monobloku pre prijem Astry 19,2 mierne dvihnuta oproti vodorovnej pozicii, inak to ale nejde, jedine vymenou paraboly) - je taktiez vidiet na fotografiach v prilohe prveho prispevku.
Posledná úprava: 04.12.2013 09:13 od consigliere. Dôvod: preklep
Administrátor zakázal verejnosti prispievať.

Naladenie Astra 19.2E na Skytec HD 110 IR 04.12.2013 09:16 #6340

  • Radis
  • Radis-ov Avatar
  • NEPRÍTOMNÝ
  • Moderator
  • Príspevky: 219
  • Dostali ste poďakovanie 51
  • Karma: 18
Dobře, díky za podklady, ještě jsem se Vás ptal odkud jste?
Tu parabolu jste si montoval sám nebo někdo jiný?
Po namontování měřil obě družice nebo to bylo laděno pomocí satelitního přijímače?
Administrátor zakázal verejnosti prispievať.

Naladenie Astra 19.2E na Skytec HD 110 IR 04.12.2013 09:20 #6341

  • consigliere
  • consigliere-ov Avatar
  • NEPRÍTOMNÝ
  • Nováčik
  • Príspevky: 8
  • Karma: 0
Informacie o FW pripajam v prilohe... Obnova tovarenskych nastaveni nepomohla...
Prílohy:
Administrátor zakázal verejnosti prispievať.

Naladenie Astra 19.2E na Skytec HD 110 IR 04.12.2013 09:27 #6342

  • ZdenekMi
  • ZdenekMi-ov Avatar
  • NEPRÍTOMNÝ
  • Moderator
  • Čas je pouhá iluze, zdravím Vás :-)
  • Príspevky: 4243
  • Dostali ste poďakovanie 1019
  • Karma: 183
Tak vypadá, že z 19,2 opravdu není signál....

Zdenek
Ing. Zdeněk Mihula
Vu+ Ultimo 4K, Vu+ Solo 4K, Dreambox DM920 UHD
:woohoo: Navštivte nás: Veřejná skupina fanoušků UHD 4K
Administrátor zakázal verejnosti prispievať.

Naladenie Astra 19.2E na Skytec HD 110 IR 04.12.2013 09:28 #6343

  • consigliere
  • consigliere-ov Avatar
  • NEPRÍTOMNÝ
  • Nováčik
  • Príspevky: 8
  • Karma: 0
Ja dakujem za ochotu pomoct, satelit mam namontovany v obci Stakčín, okres Snina - na východe Slovenska, monoblok a zariadenie som si montoval sam, parabolu som nastavoval podla satelitneho prijimaca (menil som iba horizontalnu poziciu, nie vertiklany naklon), povodne bola instalovana a ladena firmou na Astru 19,2 (asi pred patnastimi rokmi), pouzity bol LNB single.
Administrátor zakázal verejnosti prispievať.

Naladenie Astra 19.2E na Skytec HD 110 IR 04.12.2013 09:33 #6344

  • Radis
  • Radis-ov Avatar
  • NEPRÍTOMNÝ
  • Moderator
  • Príspevky: 219
  • Dostali ste poďakovanie 51
  • Karma: 18
ano vypadá to tak, že na 19,2 není signál, proto Vám to nejde
když se podíváte čelně na LNB monoblock (tedy stojíte za parabolou) , tak přichycené máte pravé nebo levé LNB?
Administrátor zakázal verejnosti prispievať.

Naladenie Astra 19.2E na Skytec HD 110 IR 04.12.2013 09:37 #6345

  • vaskee
  • vaskee-ov Avatar
  • NEPRÍTOMNÝ
  • Odborník
  • Príspevky: 257
  • Dostali ste poďakovanie 24
  • Karma: 4
DiSEqC mate nastaven spravne? nevim, jake jsou moznosti v 110IR, ale zkusil bych na 19.2 nastavit stejnou hodnotu, jako na 23.5 a pokud nepomuze, tak prozkouset vsechny kombinace. tolik jich zase neni (1.1, 1.2 atd) podle toho, jaky mate hardware.

pokud to nekdo ladil nejakym satfinderem a ukazovalo mu to signal pro 19.2 na nejake rozumne urovni, tak by to melo fungovat.
Administrátor zakázal verejnosti prispievať.

Naladenie Astra 19.2E na Skytec HD 110 IR 04.12.2013 09:38 #6346

  • consigliere
  • consigliere-ov Avatar
  • NEPRÍTOMNÝ
  • Nováčik
  • Príspevky: 8
  • Karma: 0
Prichytene (t.j. v ohnisku) je prave LNB (na monobloku oznacene ako 23,5).
Prílohy:
Administrátor zakázal verejnosti prispievať.

Naladenie Astra 19.2E na Skytec HD 110 IR 04.12.2013 13:30 #6349

  • tomko
  • tomko-ov Avatar
  • NEPRÍTOMNÝ
  • Pokročilý
  • Príspevky: 176
  • Dostali ste poďakovanie 13
  • Karma: 1
ja by som skor povedal ze je zle nastavena resp. nevhodna parabola. na monoblok sa pouzivaju ine typy parabol. a to ofsetove a nie stredove. a dalsia mozna pricina-monobloky su urcene na 80cm a nie na 120cm. teda konvertor pre 19,2 je mimo dosahu prijmu!
Administrátor zakázal verejnosti prispievať.

Naladenie Astra 19.2E na Skytec HD 110 IR 04.12.2013 13:50 #6350

  • consigliere
  • consigliere-ov Avatar
  • NEPRÍTOMNÝ
  • Nováčik
  • Príspevky: 8
  • Karma: 0
Dakujem za dalsi nazor, ja som vylucovacou metodou dosiel tiez na toto ako najpravdepodobnejsiu pricinu mojho problemu... skusim teda kupit 80cm offsetovu parabolu, snad pomoze... este nejake specialne odporucanie pri vybere paraboly?
Administrátor zakázal verejnosti prispievať.
  • Strana:
  • 1
  • 2
Čas vytvorenia stránky: 0.890 sekúnd

Facebook Ellano.sk

Facebook Satelitná technika

Twitter Ellano.sk

Please enable the PHP curl extension to use the Twitter widget