Vitajte, Hosť
Užívateľské meno: Heslo: Pamätať si ma
  • Strana:
  • 1
  • 2

TÉMA: Naladenie Astra 19.2E na Skytec HD 110 IR

Naladenie Astra 19.2E na Skytec HD 110 IR 04.12.2013 18:35 #6358

  • tomko
  • tomko-ov Avatar
  • NEPRÍTOMNÝ
  • Pokročilý
  • Príspevky: 176
  • Dostali ste poďakovanie 13
  • Karma: 1
ak to je len na bezne druzice (astra 1, 3,....) tak staci aj no name parabola. ale zas tie lepsie ti zarucia pri dobrom nastaveni lepsi prijem pri extremnych podmienkach
Administrátor zakázal verejnosti prispievať.
 

Naladenie Astra 19.2E na Skytec HD 110 IR 09.12.2013 09:45 #6418

  • consigliere
  • consigliere-ov Avatar
  • NEPRÍTOMNÝ
  • Nováčik
  • Príspevky: 8
  • Karma: 0
Vazeni pani, dovolte mi informovat Vas o vysledku mojich pokusov pocas stvorhodinoveho mrznutia sa na balkone:

1) parabola offset 80 Al -> nechytil som na nu ani signal z 23.5E, takze vyhodenych 27 EUR...
2) parabola stredova 120 Fe -> po opatovnej montazi monobloku a paraboly sa mi na nu podarilo chytit este o par percent lepsi signal z 23.5E, nasledne, po automatickom ladeni, mi naskocil cca 60% signal aj na 19.5E, doteraz to bezi bez problemov, takze problem musel byt iba v zle nastavenej parabole.

Este raz Vam vsetkym dakujem o zaujem pomoct!
Administrátor zakázal verejnosti prispievať.

Naladenie Astra 19.2E na Skytec HD 110 IR 09.12.2013 12:47 #6426

  • tomko
  • tomko-ov Avatar
  • NEPRÍTOMNÝ
  • Pokročilý
  • Príspevky: 176
  • Dostali ste poďakovanie 13
  • Karma: 1
aj tak si myslim ze vhodnejsia je offsetova parabola
Administrátor zakázal verejnosti prispievať.
  • Strana:
  • 1
  • 2
Čas vytvorenia stránky: 0.699 sekúnd

Facebook Ellano.sk

Facebook Satelitná technika

Twitter Ellano.sk

Please enable the PHP curl extension to use the Twitter widget