Vitajte, Hosť
Užívateľské meno: Heslo: Pamätať si ma

TÉMA: Skúsenosti so Skytec

Re: Skúsenosti so Skytec 29.01.2013 07:21 #2463

  • Radis
  • Radis-ov Avatar
  • NEPRÍTOMNÝ
  • Moderator
  • Príspevky: 219
  • Dostali ste poďakovanie 51
  • Karma: 18
naladění TV stanic jak se tam dostalo, je odněkud stažené nebo se ladilo přímo v přístroji?
Administrátor zakázal verejnosti prispievať.
 

Re: Skúsenosti so Skytec 29.01.2013 07:28 #2465

  • martinleso
  • martinleso-ov Avatar
  • NEPRÍTOMNÝ
  • Nováčik
  • Príspevky: 12
  • Dostali ste poďakovanie 1
  • Karma: 1
Setting som stiahol odtiaľto technet.euweb.cz/ssk.html pre Astru 3, Astru 1, z 2.12.1012
Posledná úprava: 29.01.2013 07:29 od martinleso.
Administrátor zakázal verejnosti prispievať.

Re: Skúsenosti so Skytec 29.01.2013 07:29 #2466

  • Radis
  • Radis-ov Avatar
  • NEPRÍTOMNÝ
  • Moderator
  • Príspevky: 219
  • Dostali ste poďakovanie 51
  • Karma: 18
a jak jsi jej tam dal přes USB klíč nebo přes Polaredit?
Administrátor zakázal verejnosti prispievať.

Re: Skúsenosti so Skytec 29.01.2013 07:32 #2467

  • martinleso
  • martinleso-ov Avatar
  • NEPRÍTOMNÝ
  • Nováčik
  • Príspevky: 12
  • Dostali ste poďakovanie 1
  • Karma: 1
cez USB, Polaredit nepoužívam
Administrátor zakázal verejnosti prispievať.

Re: Skúsenosti so Skytec 29.01.2013 07:43 #2469

  • Radis
  • Radis-ov Avatar
  • NEPRÍTOMNÝ
  • Moderator
  • Príspevky: 219
  • Dostali ste poďakovanie 51
  • Karma: 18
no ten setting není připravený na poslední verzi firmware, zkus stáhnout setting odsud technet.euweb.cz/ls.html je tam novější z 10.1.2013, je tam již Nova Cinema na nové frekvenci a připravena Prima ZOOM. Bylo by dobré dát je přes PolarEdit do Jobiho a pak Ti to bude fungovat správně.
Posledná úprava: 29.01.2013 07:44 od Radis.
Administrátor zakázal verejnosti prispievať.

Re: Skúsenosti so Skytec 29.01.2013 07:45 #2470

  • martinleso
  • martinleso-ov Avatar
  • NEPRÍTOMNÝ
  • Nováčik
  • Príspevky: 12
  • Dostali ste poďakovanie 1
  • Karma: 1
ďakujem, skúsim to
Administrátor zakázal verejnosti prispievať.

zhanam oscam cccam a camd35 pre skytec nerine. 10.02.2013 10:31 #2666

  • kubik1977
  • kubik1977-ov Avatar
zhanam oscam cccam a camd35 pre skytec nerine.origos soft.dakujem
Administrátor zakázal verejnosti prispievať.

Re: zhanam oscam cccam a camd35 pre skytec nerine. 10.02.2013 11:20 #2667

  • ZdenekMi
  • ZdenekMi-ov Avatar
  • NEPRÍTOMNÝ
  • Moderator
  • Čas je pouhá iluze, zdravím Vás :-)
  • Príspevky: 4243
  • Dostali ste poďakovanie 1021
  • Karma: 184
Dobrý den,

oba protokoly jsou součástí pluginu Xcamclient.

Vše by se mělo dát stáhnout přes aktualizační server:

www.digitalne.ellano.sk/forum/skytec-add...ny-server-upellanosk

Zdenek
Ing. Zdeněk Mihula
Vu+ Ultimo 4K, Vu+ Solo 4K, Dreambox DM920 UHD
:woohoo: Navštivte nás: Veřejná skupina fanoušků UHD 4K
Administrátor zakázal verejnosti prispievať.

Re: zhanam oscam cccam a camd35 pre skytec nerine. 10.02.2013 11:23 #2668

  • kubik1977
  • kubik1977-ov Avatar
nechcem to cez xcamclienta chcel by som normalne oscam a riesit cez web rozhranie.stiahlol som si oscam irdeto aj ice ale tam ponuka protokolov cccam alebo camd35 neni
Administrátor zakázal verejnosti prispievať.

Prijimac mi na HD programoch zacal zamrzat. 18.02.2013 08:25 #2748

  • kubik1977
  • kubik1977-ov Avatar
Prijimac mi na HD programoch zacal zamrzat.Preco?Kde je problem?
Administrátor zakázal verejnosti prispievať.

Re: Prijimac mi na HD programoch zacal zamrzat. 18.02.2013 08:29 #2749

  • Radis
  • Radis-ov Avatar
  • NEPRÍTOMNÝ
  • Moderator
  • Príspevky: 219
  • Dostali ste poďakovanie 51
  • Karma: 18
Co jsi dělal? Měnil jsi firmware nebo setting nebo jsi dělal něco jiného? Jaký máš firmware v přístroji a settig jsi jsi někde stáhnul nebo jsi jej ladil ručně?
Administrátor zakázal verejnosti prispievať.

Re: Prijimac mi na HD programoch zacal zamrzat. 18.02.2013 08:32 #2750

  • kubik1977
  • kubik1977-ov Avatar
fw ma 2.11.34 a bol tam uz ked som kupil prijimac.setting som stiahol a nainstaloval a idem cez oscam a mam share
Administrátor zakázal verejnosti prispievať.

Re: Prijimac mi na HD programoch zacal zamrzat. 18.02.2013 08:35 #2751

  • Radis
  • Radis-ov Avatar
  • NEPRÍTOMNÝ
  • Moderator
  • Príspevky: 219
  • Dostali ste poďakovanie 51
  • Karma: 18
odkud jsi si stáhnul setting? jak jsi jej tam dával přes USB klíč nebo Polaredit?
Administrátor zakázal verejnosti prispievať.

Re: Prijimac mi na HD programoch zacal zamrzat. 18.02.2013 08:42 #2752

  • kubik1977
  • kubik1977-ov Avatar
setting som stiahol tu: technet.euweb.cz/s.html a instaloval som ho cez usb
Administrátor zakázal verejnosti prispievať.

Re: Prijimac mi na HD programoch zacal zamrzat. 18.02.2013 08:43 #2753

  • Radis
  • Radis-ov Avatar
  • NEPRÍTOMNÝ
  • Moderator
  • Príspevky: 219
  • Dostali ste poďakovanie 51
  • Karma: 18
no ale tento setting musíš instalovat přes PolarEdit. Pokud tak uděláš pojede to bez problémů.
Administrátor zakázal verejnosti prispievať.
Čas vytvorenia stránky: 0.745 sekúnd

Facebook Ellano.sk

Facebook Satelitná technika

Twitter Ellano.sk

Please enable the PHP curl extension to use the Twitter widget