× Pokec o čomkoľvek

Zgemma h9 twin- internetové rádiá

• Kocurik 28
  • Autor témy
  • Som tu nový
  • Som tu nový
Viac
29 jún 2026 16:33 #27830 od Kocurik 28
Zgemma h9 twin- internetové rádiá bolo vytvorené Kocurik 28
Dobrý deň. Môže mi niekto poradiť, prečo mi na satelitnom prijímači Zgemma h9 twin v plugine webradioFS verzia 19.51 nezobrazuje len čas, deň dátum a názov stanice. Predtým a niekedy aj teraz nabehne aj fotka vysielanej stanice napr. Magic disco rádio (Maďarsko). Minulý rok mi to fungovalo skoro pri všetkých staniciach. Screensaver stanice som skúšal meniť nastavenie, ale nepomáha to. Mám starší prijímač s Open ATV 6.4. Ďakujem za každú radu. 

Prosím Prihlásiť alebo Registrácia pre zdieľanie konverzácie.

Viac
30 jún 2026 09:10 #27831 od Pastoman
Odpoveď od Pastoman na tému Zgemma h9 twin- internetové rádiá
Sewa , to ti nik nepovie prečo to tak je (ak to ťahá obrázky zo serveru pluginu a je to tak na serveri tak stým nič neurobíš). Skús plugin rádia odinštalovať a nainštalovať nanovo, prípadne skús iný plugin internetových rádii napr. HDFradio ak je vo feede enigmy aj pre tvoju enigmu OpenATV6.4.

• Kocurik 28
  • Autor témy
  • Som tu nový
  • Som tu nový
Viac
30 jún 2026 10:16 #27832 od Kocurik 28
Odpoveď od Kocurik 28 na tému Zgemma h9 twin- internetové rádiá
Ďakujem veľmi pekne za radu. Ja som skúšal viac krát odinštalovať a znovu nainštalovať plugin webradioFS 19.51,ktorý som mal v prijímači z Ellana nakonfigurovany. Nepomáha to veľmi. Neviem prečo to niektorý deň funguje, tak ako predtým aj s fotkami staníc, a na ďalší deň, keď zapnem prijímač, tak fotky zmiznú. Pritom nič nemením v nastaveniach. Môžte mi napísať, aké je správne nastavenie:Settings-basics, Screensaver-Settings, Display-Settings, File Play-Settings? Lebo som sa pýtal aj IA a tá mi napísala celkom iné nastavenie, ale ani to nepomohlo. Preto neviem, či to mám dobre nastavené. A ktoré nastavenia Settings sú rozhodujúce (Settings-basics : Storage path for cover and title)? Dnes mi pri niektorých staniciach zobrazujú aj fotky, ale nie konkrétnej stanice, ale rôzne iné obrázky netýkajúce sa rádia. Ale nie pri všetkých. Chcel by som ešte skúsiť, či ten plugin nainštalovaný v prijímači od Ellana, bude ešte fungovať aj s fotkami staníc, lebo mám pokazený notebook a nemám momentálne možnosť nainštalovať inú verziu webradioFS. Mám už HDD rádio v Octagone tiež od Ellana a tam to funguje aj s fotkami staníc. Tam mi však zase nefunguje nahrávanie na usb(hdd). Ale to je iná téma. Ďakujem veľmi pekne za ďalšie informácie.

Viac
30 jún 2026 11:55 - 30 jún 2026 11:56 #27833 od Pastoman
Odpoveď od Pastoman na tému Zgemma h9 twin- internetové rádiá
Môže byť chyba aj v tvojej enigme keď to robí paseku. Skús odinštalovať tú tvoju verziu webradiofs a nainštalovať najnovšiu verziu 22.06 (odkaz na stiahnutie pod týmto príspevkom).z ipk balíka (je komprimovaný v zip formáte tak pred nakopírovaním na USB ho rozpakuj winrarom) a nainštaluj týmto postupom.

Táto správa obsahuje prílohu.
Prosím prihláste sa alebo zaregistrujte sa pre zobrazenie.

Posledný krát upravené:30 jún 2026 11:56 Pastoman

• Kocurik 28
  • Autor témy
  • Som tu nový
  • Som tu nový
Viac
30 jún 2026 14:56 #27834 od Kocurik 28
Ďakujem veľmi pekne za ďalšie informácie. A tá novšia verzia 22. 06 je aj pre Open ATV 6.4? Kde sa dá bezplatne stiahnuť?

• Kocurik 28
  • Autor témy
  • Som tu nový
  • Som tu nový
Viac
30 jún 2026 15:37 #27835 od Kocurik 28
Momentálne nemám funkčný PC. Len by som chcel zatiaľ zistiť, prečo mi napríklad na stanici rádio Vlna zobrazuje momentálne mimo správneho času, dátumu a názvu stanice zobrazuje fotka korytnačiek, a nie rádio Vlna? Predvčerom to bolo normálne. Neviem, či nemám niečo v Settings-basics nastavené zle. Alebo iné nesprávne nastavenia? Nemám momentálne možnosť pracovať doma s PC, lebo je v oprave. Ďakujem pekne.

Čas vytvorenia stránky: 0.141 sekúnd
Funguje na Kunena fórum
Nemáte ešte účet ? Zaregistrujte sa!

Prihláste sa do svojho účtu