Ďakujem veľmi pekne za radu. Ja som skúšal viac krát odinštalovať a znovu nainštalovať plugin webradioFS 19.51,ktorý som mal v prijímači z Ellana nakonfigurovany. Nepomáha to veľmi. Neviem prečo to niektorý deň funguje, tak ako predtým aj s fotkami staníc, a na ďalší deň, keď zapnem prijímač, tak fotky zmiznú. Pritom nič nemením v nastaveniach. Môžte mi napísať, aké je správne nastavenie:Settings-basics, Screensaver-Settings, Display-Settings, File Play-Settings? Lebo som sa pýtal aj IA a tá mi napísala celkom iné nastavenie, ale ani to nepomohlo. Preto neviem, či to mám dobre nastavené. A ktoré nastavenia Settings sú rozhodujúce (Settings-basics : Storage path for cover and title)? Dnes mi pri niektorých staniciach zobrazujú aj fotky, ale nie konkrétnej stanice, ale rôzne iné obrázky netýkajúce sa rádia. Ale nie pri všetkých. Chcel by som ešte skúsiť, či ten plugin nainštalovaný v prijímači od Ellana, bude ešte fungovať aj s fotkami staníc, lebo mám pokazený notebook a nemám momentálne možnosť nainštalovať inú verziu webradioFS. Mám už HDD rádio v Octagone tiež od Ellana a tam to funguje aj s fotkami staníc. Tam mi však zase nefunguje nahrávanie na usb(hdd). Ale to je iná téma. Ďakujem veľmi pekne za ďalšie informácie.