ZdenekMi napísal: Většina nejspíše ano.
Zrejme na tom bude nieco pravdy, ako pises na inom fore, ze EMM ti zacali prechadat na Amiko A3 po opakovanom restarte prijimaca

Vcera sa mi totizto nejakou nahodou podarilo Amiko A3 combo prinutit zapisat EMM do karty. V prijimaci, co sa tyka dekodovania mam len predinstalovany Conax, MCAS som neinstaloval, nakolko sa mi neustale bil s oscamom!
Postupoval som takto:
1. nainstaloval som poslednu verziu oscam4spark.
2. cez menu prijimaca v oscam som dialkovym ovladacom vytvoril standardny reader /dev/sci0, internal, enable, ulozil som to.
3. v polozke webif som si zmenil meno, heslo a ulozil som to [tym sa v .conf aktivoval webif]
4. cez menu oscamu som spustil oscam4spark, prepol som na STV1
5. cez webif -> menu -> files som si upravil oscam.conf, oscam.user a oscam.dvbapi
Poznamka:
POZOR KED CHCETE EDITOVAT CEZ WEBIF - TAK LEN CEZ POLOZKU FILES!!!
inak subor oscam.server neodporucam editovat vobec, nakolko ak don zadate prikazy na nespravny riadok po save sa vam zmeni poradie riadkov a subor sa moze vymazat a zostane prazdny, oscam4spark potom nenacita nic a bude nefunkcny. ak uz chcete pridat nieco, tak najprv cez menu prijimaca a potom cez webif -> files mozete pridavat riadky, ale len pod uz existujuce riadky prislusneho readera!
6. restartoval som oscam4spart cez menu prijimaca, prepol na tv -> STV1 skontroloval to.
7. asi po 1 minute som cez menu prijimaca vypol oscam a potom vybral kartu
8. restartoval som prijimac cez menu -> reboot
9. asi po 2 min, ked sa mi nabootoval box a spustil sa mi dyn dns client nabehlo scrambled, som cez menu spustil oscam4spark, prepol na tv -> STV1
A. 1 minutu po spusteni som vlozil kartu do prijimaca, ked nabehol obraz, nechal som to ist asi 10 minut. ked PRESLI EMM vypol som prijimac do standby, aby sa ostatni mohli pripojit k nemu.
Zaver: restartovat prijimac bez spusteneho oscamu a karty. alebo si to osetrit tak, aby sa oscam spustil po urcitom intervale a aby fungoval po restarte [napr. na dialku] aj so zasunutou kartou