- Získaných poďakovaní 0
Poradňa Royal Twin
- Jenčko
- Som tu nový
-
Mám predmetný satelitný prijímač a od začiatku som doň nainštaloval 320 MB interný HD a vymenil som DVB S tuner za DVB T. Postupne som nainštaloval najnovší firmware a veľmi často mi "mrzne" v recenzii na www.parabola.cz/clanky/4594/skytec-hd-11...ni-pvr-hd-prijimace/ som prečítal, že podobný problém mal recenzent a upozornil na to aj výrobcu, ktorý na odstránení tejto vady pracuje. Mám počkať na ďalší firmware, ktorý tento problém odstráni, alebo mám vadný kus a mám ho reklamovať?
Mrzne mi hlavne pri častejšom prepínaní resp. inej činnosti než len sledovanie TV.
Ďakujem za odpoveď.
Prosím Prihlásiť alebo Registrácia pre zdieľanie konverzácie.
- pazilu
- Som tu nový
-
- Získaných poďakovaní 1
uvažujem o kúpe Royalu...kedy sa prejaví mrznutie? pri sledovaní TV a napr. pozeraní EPG?, alebo len pri práci s HDD? Nemôže to byť nevyhovujúcim diskom?
- Jenčko
- Som tu nový
-
- Získaných poďakovaní 0
Mrzne mi často. Stalo sa to aj pri prezeraní EPG, nahrávaní, úprave kanálov ale aj napríklad večer som ho nechal zapnutý a ráno pri zapnutí TV som videl už len čiernu obrazovku a nemohol som nič robiť len reštartovať zadným vypínačom. Vrátil som sa aj k predchádzajúcej verzii firmware, ale nepomohlo to. Taktiež som zaregistroval mrznutie pri prepínaní medzi jednotlivými kanálmi HD.
- pazilu
- Som tu nový
-
- Získaných poďakovaní 1
- pistac
- Som tu nový
-
- Získaných poďakovaní 0
priblizne mesiac vlastnim tento sat. prijimac
mam v nom nainstalovany 2.5" HDD WD
co sa tyka prace s HDD nezaznamenal som ziadne problemy pri nahravani, prehravani a taktiez TimeShift pracuje regulerne
mrznutie sa vyskytuje aj v mojom pripade, konkretne ked dlhsie pozeram HD stanicu a prepnem na SD stanicu - ale nie je to pravidelne
mam nainstalovanu najnovsiu verziu FW (Ver.2.10.11)
dalsia vec co mi vadi, je diakritika v EPG, starsia verzia 2.09.87 v pohode zobrazovala slovencinu/cestinu ale zase tam sa vyskytovalo pravidelne mrznutie prijimaca pri prepinani HD stanice na SD stanicu, preto som urobil aktualizaciu softu na najnovsiu verziu
neviem ci je to problem ojedinely, konkretne u mna ale EPG na FW Ver.2.10.11 nezobrazuje spravne diakritiku, neviem akym sposobom diakritika fungovala v poriadku u recenzenta tohto sat prijimaca ?!
co sa tyka pluginov, vsetko v poriadku
dufam ze vyrobca tieto nedostatky vyriesi novou verziou FW - konkurencia - Optibox Raptor - uz ma nejaku tu zaplatu, ale nie som si isty ci riesi tieto problemy
- Radis
- Gold
-
- Získaných poďakovaní 34
- Jenčko
- Som tu nový
-
- Získaných poďakovaní 0
Po zmrznutí a resetovaní len vypínačom ( ak sa dá ), tak na displeji pred názvom kanálu sa mi objaví bodka. Neviete čo to znamená?
- Radis
- Gold
-
- pistac
- Som tu nový
-
- Získaných poďakovaní 0
EPG nespravne zobrazuje diakritku pri nastavenom slovenskom jazyku (aj tituly aj teletext) taktiez ani nastavenie cestiny komplet titulky, teletext nic meneni na veci
pri verzii FW 2.09.87 som dokonca pouzival anglicky jazyk ako rozhranie a EPG fungovalo v poriadku
- Radis
- Gold
-
- pistac
- Som tu nový
-
- Získaných poďakovaní 0
- Radis
- Gold
-
- pistac
- Som tu nový
-
- Získaných poďakovaní 0
- Radis
- Gold
-
nevím jak jsi instaloval firmware, ale pokud máč chuť zkus to takto jak jsme to dělal já, nejprve všechno vymaž ze satelitu a to takto technet.euweb.cz/2011/12/Postup-na-vycis...tnich-pristroju.html
potom pomocí USB klíče nahraj firmware, postupuj takto technet.euweb.cz/2012/01/Rychle-nahrati-...nich-pristroju.html¨
pozor na formát USB disku, přešti si toto technet.euweb.cz/2012/01/Instalace-firmw...ormat-USB-disku.html
a mělo by být vše v pořádku, zkus a dej vědět
- pistac
- Som tu nový
-
- Získaných poďakovaní 0
Prosím, pre jej zobrazenie sa prihláste alebo zaregistrujte.
neskusal som instalaciu, resp. cistenie cez RS232 kabel, ale zmazal som obsah adresara VAR pomocou ftp - Total Commander
pri kupe sat prijimac mal este jednickovu verziu FW, tak som postupoval podla Tvojho navodu z recenzie (najprv som instaloval ten bridge FW a nasledne Ver.2.10.11)
vadil mi problem s diakritikou EPG, tak som preinstaloval FW na verziu 2.09.87, kde EPG fungovalo bez problemov - tak ako to bolo predstavene aj v recenzii (a mal som este nastaveny anglicky jazyk ako rozhranie), ale pri tejto verzii sa vyskytovalo dost caste mrznutie pristroja (pri prepinani HD na SD), tak som sa zase vratil na verziu 2.10.11