Vitajte, Hosť
Užívateľské meno: Heslo: Pamätať si ma

TÉMA: Poradňa Skytec 110IR

Poradňa Skytec 110IR 13.03.2012 19:50 #682

  • mig231
  • mig231-ov Avatar
  • NEPRÍTOMNÝ
  • Nováčik
  • Príspevky: 3
  • Dostali ste poďakovanie 1
  • Karma: 1
by to chcelo ešte opraviť pripojenie cez HDMI na TV Sharp, ide mi len 576p, malokedy sa stane ze nabehne na 720p alebo 1080...
Administrátor zakázal verejnosti prispievať.
Následujúci užívateľ vraví 'Ďakujem': GABI 10
 

Poradňa Skytec 110IR 16.03.2012 18:55 #697

  • ThooR
  • ThooR-ov Avatar
  • NEPRÍTOMNÝ
  • Nováčik
  • Príspevky: 8
  • Dostali ste poďakovanie 1
  • Karma: 0
Rád bych se zeptal jak je to s nastavením DiseqC příjmače SkyTec 110 IR s přepínači Mascom DSS 211 pro 2 LNB na 2 družice. Stále mi to nejde nastavit tak aby mi fungovaly obě zároven. Jen každá zvlášť.
Prosím o pomoc a popis nastavení.
Předem moc děkuji
Administrátor zakázal verejnosti prispievať.
Následujúci užívateľ vraví 'Ďakujem': lubma

Poradňa Skytec 110IR 17.03.2012 15:51 #698

  • TitusXX
  • TitusXX-ov Avatar
Jedno lnb musíš nastaviť na 1 a druhé na 2.
Administrátor zakázal verejnosti prispievať.

Poradňa Skytec 110IR 17.03.2012 18:14 #699

  • ThooR
  • ThooR-ov Avatar
  • NEPRÍTOMNÝ
  • Nováčik
  • Príspevky: 8
  • Dostali ste poďakovanie 1
  • Karma: 0
Toe je sice možné ale jak. te tam možnost 1/vyp, 1/1 .... atd... a co druhy satelit?
Administrátor zakázal verejnosti prispievať.

Poradňa Skytec 110IR 18.03.2012 02:46 #700

  • TitusXX
  • TitusXX-ov Avatar
A na aké satelity to máš?V jednom nastav DiSEqC na 1 port 1alebo A a v druhom DiSEqC 1 port 2 alebo B.
Administrátor zakázal verejnosti prispievať.

Poradňa Skytec 110IR 18.03.2012 05:24 #701

  • ThooR
  • ThooR-ov Avatar
  • NEPRÍTOMNÝ
  • Nováčik
  • Príspevky: 8
  • Dostali ste poďakovanie 1
  • Karma: 0
je to na astru 19 a 23. je to pro skylink

tady jak to uvadis tak to nejde nastavit

příklady možného nastavení:
DiSEqC vyp/vyp, 1/vyp, 1/1, a muzu pokracovat
s tim ze rosahy DiSEqC 1 je 1-4 pak nássleduje ton A a B
a druhý DiSEqC 1,1 je v rozsahu 1-16.
tak nevím jakou presnou hodnotu mam nastavit na ty DiSEqC na oba satelity...
Diky
Administrátor zakázal verejnosti prispievať.

Poradňa Skytec 110IR 18.03.2012 10:13 #702

  • ThooR
  • ThooR-ov Avatar
  • NEPRÍTOMNÝ
  • Nováčik
  • Príspevky: 8
  • Dostali ste poďakovanie 1
  • Karma: 0
kupodivu jsem to nastavil....
ale byl to DiSEqC 1.1 ne DiSEqC 1.
na 3 satelity - jeden je na vyp/1, druhy vyp/2 a třetí vyp/3 a jede to.
Uvidime jak dlouho.
PS: musel jsem to znovu naladit....
Tak doufám ze i můj problém můze v budoucnu pomoct i nekomu jinemu....
Jinak diky za pomoc!
PEACE!
Posledná úprava: 18.03.2012 10:15 od ThooR.
Administrátor zakázal verejnosti prispievať.

Poradňa Skytec 110IR 18.03.2012 16:26 #703

  • TitusXX
  • TitusXX-ov Avatar
Tak je to potom dobre ked to ide...
Administrátor zakázal verejnosti prispievať.

Poradňa Skytec 110IR 28.03.2012 06:30 #747

  • stefan-s
  • stefan-s-ov Avatar
  • NEPRÍTOMNÝ
  • Nováčik
  • Príspevky: 2
  • Karma: 0
Ahojte. Potreboval by som poradiť a získať postup ako nastaviť satelit, aby som ho mohol pretáčať na jednotlivé družice (Hotbird 13, Thor, Astra 19,2). Teraz mám satelit nastavený len na 23,5. Keď som mal starý satelitný prijímač všetko fungovalo. Viete mi niekto poradiť ako nastaviť motorček na tomto Skytec-u?
Administrátor zakázal verejnosti prispievať.

Poradňa Skytec 110IR 17.06.2012 16:12 #917

  • Mortistewe
  • Mortistewe-ov Avatar
  • NEPRÍTOMNÝ
  • Nováčik
  • Príspevky: 8
  • Karma: 0
Mal by som otazku na uzivatelov.Som majitelom tohto zariadenia uz asi tyzden, ktory som si zaobstaral cez Ellano. Mam vsak problem. Pri nahravani programu uz iba pri jednej stanice na ext. HDD, ktory je v NTFS sa neda priebezne pozerat iny program,resp. vyber zo vsetkych stanic sa mi zuzi len na par (cca 4-5) stanic. Cim to je? Prestudoval som manual aj clanky, nikde nepisu o problemu. Je to chyba prijimaca, SW, LNB? Dakujem za vsetky mozne prispevky ktore by pomohli. Je to premna celkom podstatny problem, ktory v pripade nenapravitelonsti budem musiet riesit s navratou stroja...:(
Administrátor zakázal verejnosti prispievať.

Poradňa Skytec 110IR 17.06.2012 18:14 #918

  • Radis
  • Radis-ov Avatar
  • NEPRÍTOMNÝ
  • Moderator
  • Príspevky: 220
  • Dostali ste poďakovanie 52
  • Karma: 18
No to je tím,že máte jednotunerový satelitní přijímač, tedy pokud nahráváte, můžete se dívat pouze na programy ze stejného transpordéru,ze kterého právě pořizujete záznam.
Administrátor zakázal verejnosti prispievať.
Následujúci užívateľ vraví 'Ďakujem': Bravo630

Poradňa Skytec 110IR 18.06.2012 04:30 #919

  • Mortistewe
  • Mortistewe-ov Avatar
  • NEPRÍTOMNÝ
  • Nováčik
  • Príspevky: 8
  • Karma: 0
Dakujem za odpoved. Ta kpotom nechapem ako autor recenzie dokazal nahravat az 3 programy a navyse aj sledoval, ked ja mam problem nahrat aj dva a treti sledovat. Mal by som teda otazku. V pripade, zeby som chcel na svojom Full HD projektore sledovat basic programy+
- HBO balik (v najvyssej kvalite)
- Irdeto kartou
- moznost nahravat viac programov z jedneho transponderu na externy HD (v NTFS)
- moznost prehravat z externeho HD mkv, divx subory

aky set-top box by vyhovel tymto poziadavkam?
Vopred dakujem za kazdy napad.
Administrátor zakázal verejnosti prispievať.

Poradňa Skytec 110IR 18.06.2012 05:11 #920

  • Radis
  • Radis-ov Avatar
  • NEPRÍTOMNÝ
  • Moderator
  • Príspevky: 220
  • Dostali ste poďakovanie 52
  • Karma: 18
Dobrý den,

postupně k Vašim otázkám:
Tak potom nechapem ako autor recenzie dokazal nahravat az 3 programy a navyse aj sledoval, ked ja mam problem nahrat aj dva a treti sledovat.
- autorem receze jsem já a nevidím v tom problém, vybereta si programy z jedno transpondéru, můžete je sledovat nebo nahrávat. Skytec 110 umožňuje to co píšete níže, nerozumím, kde máte problém.

- Kdyby jste chtěl nahrávat programy z různých transpordérů, tak těmto podmínkám vyhovuje dvoutunerový satelitní přijímač BlackBox nebo VU+ Ultimo. S oběma budete spokojen BlackBox je velmi stabilní satelitní přijímač postaven na linuxu v rozumné cenové kategorii. VU+ Ultimo je nejvyyší třída postavena na Enigmě2 zde dostanete i maximální komfort co se týká uživatelského rozhraní, který se nedá s nížšími třídami vůbec porovnat.
Posledná úprava: 18.06.2012 05:11 od Radis.
Administrátor zakázal verejnosti prispievať.

Poradňa Skytec 110IR 06.08.2012 11:00 #1064

  • lubikb
  • lubikb-ov Avatar
  • NEPRÍTOMNÝ
  • Nováčik
  • Príspevky: 8
  • Karma: 0
mam SKYTEC HD 110 IR zapojeny s tv cez scart.neda sa spustit webovy prehliadac webzeal.je problem ta scartka?digitalne.ellano.sk/components/com_kunen...ticons/whistling.png
Administrátor zakázal verejnosti prispievať.

Poradňa Skytec 110IR 08.08.2012 10:11 #1071

  • mod
  • mod-ov Avatar
  • NEPRÍTOMNÝ
  • Administrator
  • Príspevky: 335
  • Dostali ste poďakovanie 147
  • Karma: 55
Áno, Skytec 110 musí byť pripojený cez HDMI.
Eshop satelitnej techniky Ellano.sk

www.satelity.ellano.sk

Sledovanie pay-tv bez právoplatného predplatného je nelegálne a zakázané zákonom! Nenesieme žiadnu zodpovednosť za obsah na týchto stránkach, aj keď to poškodí vaše zariadenie.
Každý súbor a informácie na týchto stránkach slúžia len na vzdelávacie účely!
Administrátor zakázal verejnosti prispievať.
Čas vytvorenia stránky: 0.703 sekúnd

Facebook Ellano.sk

Facebook Satelitná technika

Twitter Ellano.sk

Please enable the PHP curl extension to use the Twitter widget