Mockrát Vám pane inženýre děkuji, bez Vás bych to nezvládnul,velmi si Vás vážím- to víte ta firma co tu mě ten satelit montovala to už je tak přes pět let zpátky, tak oni nic neporadí, hlavně rychlo, rychlo všechno, vyinkasovat peníze, a hlavně oni prodávají homologované příjmače, a když jsem jim řekl že mám Amiko- a že bych chtěl poradit- tak řekli to vůbec to Vám neporadíme.- to my do nelegálních příjmačů nepůjdeme- my mám dost práce a děláme pouze legální věci.
A já jsem chtěl, jak jsem psal, tak aj trochu experimentovat, tak jsem sehnal toho dotyčného, kterému jsem dal ten měřák, který jsem si koupil z toho důvodu, protože já jsem nikdy tu ten signál asi neměl seřízený na 100%, a ta firma mě co tu ten satelit montoval, tak mě znova řekli- tak co Vám máme nastavovat- když Vy máte svoje zvláštní příjmače.- já jsem měl vždy zvláštní příjmače
jako například HUMAX -
www.humax.cz/?lg=cs&s=1&view=dv_1100s
tento příjmač nikdy dobře nekomunikoval s motorem, mám ho ještě ve sklepě protože se mě líbí dizajn
musím ho tu dotahnout,
a jak jste pane inženýre psal tak dá se třeba i nějaké ty takové nechci to tu psál,
Vy víte asi co myslím,
no a to mě ten dotyčný slíbil, že mě to řekne. a naučí
Ale to až jindy-
teď bych si představoval v první řadě tu satelitní anténu doladit a pak bych chtěl zjistit které všechny družice budu moci příjmat a které ne-které jsou za obzorem - ty co jsou za obzorem tak je z příjmače vyruším a u jednotlivých družic si ty transpondéry které existují zkontrolovat, a seznam satelitních stanic, které vysílají na určitých transpondérech, a popřípadě ty stanice, které jsou kodované- tak bych je chtěl, kdyby mě ten dotyčný řekl zda půjdou rozkodovat a nebo ne a pokud ne tak je vyruším.
Kupuji si i ten časopis SAT&DVB-T
Ale tam ty družice nejsou podle mě pořádně zveřejněné.
A ještě se zeptám jí to teď dělat nebudu, ale kdybych si ty družice, a ty transpondéry přidal a nebo upravil- to taky nebude hned-
a potom když budu nahrávat nový software, tak si je budu muset zazálohovat na flešku- jinak by se mě asi ztratili? Že?
Radovan